Trabzonspor'a 28 milyon euroluk savunmacı! Fırtına bombayı patlatıyor....

Trabzonspor'a 28 milyon euroluk savunmacı! Fırtına bombayı patlatıyor....

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Trabzonspor, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Fırtına, 28 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrouna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, bir yandan sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak bitirmeyi hedeflerken bir yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başladı. Savunma hattını güçlendirme kararı alan bordo-mavili ekip, 28 milyon euroluk defans oyuncusuna kancayı taktı.

Sezon başından bu yana savunma hattında sorunlar yaşayan Trabzonspor, yeni sezonda defans hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Bordo-mavili ekip, bu hedef doğrultusunda 28 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Fotomaç'ın haberine göre; İskoç devi Rangers forması giyen Barisic ile büyük ölçüde anlaşmaya varan bordo-mavili ekip, bu kez de stoper hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. Fırtına, İngiltere'de Southampton'da oynayan defans oyuncusu Duje Caleta-Car'ı gündemine aldı.

Southampton'un Premier Lig'de küme düşmesi sonrasında sezon başında Fransa'nın Olympique Lyon takımına kiralık olarak transfer olan Duje Caleta-Car'ı o dönem bordo-mavili kulüp de istemişti. Hırvat oyuncunun sezon sonunda İngiltere'ye dönmesi halinde Trabzonspor, Southampton kulübüyle görüşmelerine hızlandıracak.

Trabzonspor'da Duje Caleta-Car ve John Lundstram iddiası

Sezon başında Southampton takımından Orsiç ve Onuachu'yu transfer eden bordo-mavili ekip, Hırvat stoperi kadrosuna katmak için İngiliz ekibiyle olan iyi ilişkilerini kullanmayı hedefliyor. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusunun İngiliz kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Hırvat stoper için bugüne dek toplamda 28,59 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN