Uruguay’ın dinamosu Trabzonspor’a hayırlı olsun! Muslera devreye girdi! Abdullah Avcı'nın prensi olacak... Hedef şampiyonluk...

Uruguay’ın dinamosu Trabzonspor’a hayırlı olsun! Muslera devreye girdi! Abdullah Avcı'nın prensi olacak... Hedef şampiyonluk...

Son olarak deplasmanda Gaziantep FK'yı mağlup ederek yoluna galibiyetle devam eden Trabzonspor'da devre arası transfer çalışmaları sürüyor. Avcı'nın istediği on numarayı Arjantin'de bulan Bordo-Mavililer Fernando Muslera'dan da yardım isteyecek.

Deneyimli teknik adam Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesiyle çıkış yakalayan Trabzonspor, son olarak Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti.

avci-001.jpg

Süper Lig'de 3. koltuğuna oturan Trabzonspor'da, deneyimli teknik adam Abdullah Avcı ve yönetim devre arası transfer döneminde takımda büyük bir değişiklik yapacak. Kadroda düşünülmeyen birçok oyuncunun takımdan ayrılması beklenirken, transfer listesi de belli oldu.

trabz-001.jpg

Karadeniz devi için daha önce Davy Klaassen,Thiago Alcantara gibi yıldız isimler gündeme gelmişti. Son olarak iddialara göre Arjantin'in köklü takımlarından River Plate forması giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Nicolás de la Cruz'u gözüne kestiren Bordo-Mavililer, Galatasaray'ın tecrübeli eldiveni Fernando Muslera'dan da bu transferde yardım isteyecek.

de-la.jpg

Dış basında yer alan alan haberlere göre Uruguyalı orta saha oyuncusunun geleceği kesinlikle Arjantin dışı olacağı belirtildi. River Plate ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan de la Cruz, bu sezon tüm kulvarlarda 37 maçta 7 gol ve 3 asist kaydetti.

de-la1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN