Veliaht prens duyurdu: Galibiyet primi Rolls Royce Phantom

Veliaht prens duyurdu: Galibiyet primi Rolls Royce Phantom

Suudi Arabistan'ın Arjantin'i yenmesinin yankıları sürüyor. Veliaht prens Kral Selman bin Abdulaziz, ülkede ilan edilen resmi tatilin ardından bir müjde daha açıkladı. Veliaht prens, galibiyet primi olarak futbolculara Rolls Royce Phantom verileceğini duyurdu.

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda turnuvanın favorilerinden biri olarak gösterilen Arjantin, 22 Kasım'da Suudi Arabistan'a yenilerek büyük bir sürpriz yaşadı. Suudi Arabistan 48. dakikada Al Shehri ve 53. dakikada Al Dawsari'nin golleriyle mücadeleyi 2-1 kazandı.

GALİBİYET PRİMİ LÜKS ARAÇ

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın favorisi Arjantin'i yenen Suudi Arabistan'da kutlamalar 'bayram'a dönüştü. Kral Selman bin Abdulaziz, galibiyet sonrası ülkede ilan ettiği resmi tatilin ardından bu kez de futbolculara galibiyet primi olarak lüks araçlar arasında yer alan Rolls Royce Phantom verileceğini söyledi.

Prensin müjdesi futbolcuları sevince boğarken, Suudi Arabistan milli takımının diğer karşılaşmalara da 'ciddi' bir şekilde hazırlandığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN