Yılmaz Vural'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! Türk futbol tarihine geçti! 31. farklı kulüp!

Yılmaz Vural'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! Türk futbol tarihine geçti! 31. farklı kulüp!

son olarak 2020-2021 sezonunda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'da görev alan başarılı teknik adam Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu. Tecrübeli teknik adamın yeni takımı herkesi şaşırttı.

Türk futbol tarihinde kırılması güç bir rekora imza atarak 30 farklı takım çalıştıran tecrübeli teknik adam Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu. 69 yaşındaki teknik adam Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Yeni Malatyaspor'un başına geçti.

Genç teknik adam Hasan Özer ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor, son olarak 2020-2021 sezonunda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'da görev alan başarılı teknik adam Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Kümede kalma mücadelesi veren sarı-kırmızılı ekibin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Yılmaz Vural ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Teknik Direktörümüz Yılmaz Vural ve ekibine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yılmaz Vural'ın yeni takımı belli oldu

İLK TAKIMINA GERİ DÖNDÜ

Yeni Malatyaspor'dan yapılan bu açıklama sarı-kırmızılı ekibin taraftarları tarafından sevinçle karşılanırken 69 yaşındaki teknik adam teknik adamlığa başladığı ekibe geri dönmüş oldu.

1986 yılında yardımcı antrenör olarak Malatyaspor'da görev alan Yılmaz Vural, 1986-87 sezonunun son bölümünde sarı-kırmızılı ekipte teknik direktörlük koltuğuna oturdu. Yılmaz Vural böylece Türkiye'deki ilk teknik direktörlük deneyimini 1987-88'de Malatyaspor ile yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN