Akıllı Telefonunuzun Hafızası Dolu Veya Yavaşsa Bu Basit Yöntem Sayesinde Sorununuzdan Kurtulun!

Akıllı Telefonunuzun Hafızası Dolu Veya Yavaşsa Bu Basit Yöntem Sayesinde Sorununuzdan Kurtulun!

Akıllı telefonunuzun dolu hafızası ile ile mücadele etmek nadir değildir. Tıpkı telefonun yavaşladığını fark etmek nadir olmaktan uzak olduğu gibi. Bu durum özellikle yeni veya çok pahalı bir telefon modeliniz olmadığında gerçekleşir. Ayrıca, herkesin sık sık telefon değiştirme ve çağa ayak uydurma arzusu veya finansal durumu olmadığı için olabilir.

Telefonlarda çok fazla yer kaplayan daha büyük dosyalar ve uygulamalar. Bu nedenle, zamanla indirilen dosyalar daha da büyür ve uygulamalar, kullanılabilir alanın hafızası azalana kadar daha fazla yer kaplar. Örneğin bir yedekleme, bulut kaydetme ve WhatsApp gibi her bir uygulama için belirli yöntemlerden yararlanarak alan boşaltmak için prosedür eksikliği yoktur.

haberici1-001.jpg

TELEFONUN HAFIZASINI KONTROL ALTINA ALIN!

Ancak, uygulanabilecek başka bir çözüm var. Aslında, mobil için optimize edilmiş bir web sürümüne sahip tüm uygulamaları kaldırabilirsiniz. Bu aslında çok fazla kullanılabilirlikten vazgeçmeden yerden önemli ölçüde tasarruf etmenizi sağlar. İşte telefonunuzun hafızası doluysa veya dolmaya yaklaşıyorsa hemen yapmanız gerekenler.

MOBİL SİTELERİ KULLANMAK BİR FARK YARATABİLİR

Karşılaştırılabilir bir deneyimi garanti eden mobil sürüm sitelerinden yararlanmadan yapabileceğiniz birkaç uygulama var. Ve bu seçimden faydalanacak olan sadece depolama kapasitesi değil. Aslında, arka planda çalışmaya devam eden ve cihazın hızını etkileyen kaynakların kullanımına neden olan uygulamalar olabilir.

haberici2-001.jpg

TELEFON HAFIZASI DOLU VEYA YAVAŞSA HEMEN YAPMANIZ GEREKENLER

Her seferinde bir tarayıcı adresi yazmanın pek uygun olmadığı izlenimini edinirseniz, bir çözüm daha var. Aslında, tarayıcı üzerinden kısayollar oluşturabilirsiniz. Bunlar, biraz favori uygulamalarınız için yaptığınız gibi, telefonun ana ekranına hızlı bir bağlantı yerleştiren kısayollardır.

Bu nedenle, doğrudan kullanılan tarayıcıdan oluşturulabilirler. Android için Chrome örneğini alarak, sol üstteki üç noktaya dokunarak erişilen menüye gidin. Uygulama ile daha önce kullanılan servislerin sitelerinin mobil versiyonunun ana sayfasındayken "Ana ekrana ekle"yi seçmeniz yeterlidir.

İşlem, sosyal ağlar gibi birçok uygulama için tekrarlanabilir. Açıkçası, bunu yapmamaya dikkat edin, örneğin bazı durumlarda en iyi şekilde çalışması için cihazlarla ilişkilendirilen bankacılık uygulamaları ve güvenlik nedenleriyle.

Benzer şekilde, telefonunuzda kullanabilmek için WhatsApp gibi diğer uygulamaların yüklenmesi gerekir. Ve son günlerde bilindiği gibi popüler mesajlaşma uygulamasının getirdiği yenilikler oldukça fazla.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN