iPhone 14 ön siparişi verenlere Boğaz'da tekne turu

iPhone 14 ön siparişi verenlere Boğaz'da tekne turu

Teknoloji devi Apple’ın Türkiye’deki resmi satıcılarından Troy, iPhone 14 için ön sipariş verenlere lansmanı için boğazda tekne turu düzenledi.

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın Türkiye’deki yetkili satıcıları arasında yer alan Troy, 7 Eylül’de gerçekleştirilen iPhone 14 lansmanı ile ilgili dikkat çeken bir etkinliğe imza attı.

Apple, iPhone 14 için resmi ön sipariş tarihini 16 Eylül, resmi satış tarihini ise 23 Eylül olarak açıklamıştı. Troy ise müşterine özel bir gece yaşatmak istedi. Müşterilerini boğazda tekne turuna çıkaran şirket, bu turdan sonra da iPhone 14 teslimatlarını gerçekleştirdi.

WebTekno'nun haberine göre, Troy’un ilginç etkinliği, 22 Eylül akşamında başladı ve 23 Eylül’ün ilk saatlerine kadar devam etti. iPhone 14’ü Troy üzerinden satın alan ilk 100 müşterisi için özel bir davet gerçekleştiren şirket, müşterilerine önce unutamayacakları bir boğaz turu yaptırdı. Purple Hand Band isimli caz grubunun da mini konser verdiği boğaz turunu tamamlayan iPhone 14 sahipleri, saat 00:01’de tekneden iner inmez de iPhone 14’lerine kavuşma imkanı yakalamış oldular. Böylelikle iPhone 14 teslimatları, resmi satışın başlamasından 1 dakika sonra tamamlanmış oldu.

a35cd6db6cf9ebfc0e69ba35b0e7714c48fb5f89.jpeg

İlk 100 iPhone 14 müşterisi için unutulmaz bir gece yaşatan Troy, ön sipariş vermeden mağazaya gelen müşterilerini de unutmadı. iPhone 14’ü incelemek ve satın almak için kuyruğa giren tüketiciler için DJ getiren şirket, ücretsiz çay ve kahve ikramlarıyla da tüketiciyi mest etmeyi başardı. Böylelikle sıra beklemek, hiç olmadığı kadar eğlenceli bir hale getirilmiş oldu.

Troy, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen iPhone 13 lansmanı sonrasında gece teslimatı gerçekleştirmiş ve bir ilk olarak kayıtlara geçen bu hizmet ile tüketicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Bu yıl ise çıta biraz daha yükseltilmiş oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN