Tek şarjı 94 gün boyunca gidiyor! Herkesin hayalindeki telefon Energizer Hard Case P28K tanıtıldı, o tarihte piyasaya çıkıyor

Tek şarjı 94 gün boyunca gidiyor! Herkesin hayalindeki telefon Energizer Hard Case P28K tanıtıldı, o tarihte piyasaya çıkıyor

Bu telefon diğerlerinden çok farklı! Bir kez şarj ettikten sonra 94 gün kullanabilirsiniz! Üç ay boyunca yeniden şarj etme ihtiyacı duymayacaksınız! Fiyatı heyecan uyandırıyor. Herkesin hayalindeki telefon Energizer Hard Case P28K tanıtıldı, o tarihte piyasaya çıkıyor...

Teknoloji dünyasında dikkatleri üzerine çeken bir yenilik daha! Energizer, piyasaya sürdüğü yeni telefon modeliyle adeta bir güç merkezi vaat ediyor. Bu yeni cihaz, özellikle 28.000mAh gibi devasa bir pil kapasitesiyle kullanıcılarına uzun süreli enerji sağlıyor.

ŞARJ ETMEDEN 94 GÜN DAYANIYOR

Energizer Hard Case P28K is a Power Bank Phone with 28,000 mAh Battery

Energizer'in Hard Case P28K modeli, tuğla gibi sağlam bir yapıya sahip olmasının yanı sıra, 94 gün boyunca dayanan etkileyici bir dahili güç bankasıyla öne çıkıyor. Bu özellik, kullanıcıların uzun süreli dış mekan maceralarında veya günlük hayatta güç konusunda endişe duymadan rahat etmelerini sağlayacak.

TAMAMEN ŞARJ OLMASI SADECE 1 SAAT 30 DAKİKA!

Telefonun en dikkat çekici özelliği 28.000mAh kapasiteli pile sahip olması. Bu kapasiteyle bekleme modunda 2252 saat veya konuşma süresinde 122 saat gibi inanılmaz bir kullanım süresi sunuyor. Bu da yaklaşık olarak 94 gün ve 5 gün anlamına geliyor. Ayrıca, telefonun 33W hızlı şarj desteği bulunuyor ve tamamen şarj olması sadece 1 saat 30 dakika sürüyor.

ENERGİZER HARD CASE P28K FİYATI NE?

Energizer Hard Case P28K modelinin Avrupa'da 250 Euro fiyatla satışa sunulacak olması da kullanıcılar arasında heyecan yaratıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN