Türkiye'de elektrikli otomobili olan artık korkmasın! Vestel'den müthiş hizmet: Resmen duyurdular

Türkiye'de elektrikli otomobili olan artık korkmasın! Vestel'den müthiş hizmet: Resmen duyurdular

Türkiye'de elektrikli otomobil satın alanlar pişman olmasın, olanlar da artık korkmasın! Türkiye'nin teknoloji devlerinden Vestel, müthiş bir hizmet sunacak! Resmen duyuruldu...

TUNACAN ATALAY

Türkiye'nin önde gelen teknoloji firmalarından Vestel, elektrikli araç sahiplerine müjdeli bir haberle geldi. Firma, ülkedeki en büyük elektrikli araç şarj ağlarından birine sahip olmanın yanı sıra, şimdi de ultra hızlı şarj ünitelerini piyasaya sürerek elektrikli araç sektöründe çığır açıyor. Yeni geliştirilen şarj üniteleri, sadece otomobilleri değil, otobüs ve tırları da kapsayacak şekilde tasarlandı.

ULTRA HIZLI ŞARJ ÜNİTELERİ İLE DEVRİM

vestel-1.webp

Vestel'in yeni ultra hızlı şarj üniteleri, halihazırda bulunan 400 kW hızındaki ürün portföyünü aşarak, 720 kW ve hatta 1.000 kW (1 MW) şarj kapasitesine ulaşacak şekilde yenilendi. Bu gelişme, özellikle uzun yolculuklar sırasında şarj süresi konusunda endişe duyan elektrikli otomobil sahipleri için büyük bir rahatlık sağlayacak. Yenilenen şarj üniteleri, aynı zamanda makaralı kablo tasarımı ve büyük ekran gibi kullanıcı dostu özelliklerle donatıldı.

ELEKTRİKLİ ARAÇ SAHİPLERİNİN YENİ GÖZDESİ

vestel-2.jpg

Türkiye'de elektrikli otomobil kullanımının yaygınlaşması için önemli bir adım olan bu gelişme, Vestel'in sektördeki yenilikçi yaklaşımını gözler önüne seriyor. Şirket, elektrikli otomobil üretimi konusunda da iddialı. Togg'un birçok parçasının tedarikçisi olarak öne çıkan Vestel, holding bünyesindeki yeni oluşum 'Vestel Mobilite' ile üç yıl içinde milyar dolarlık piyasa değerine ulaşmayı hedefliyor.

KULLANICILAR NEFES ALACAK

Vestel'de 1 milyar dolarlık mobilite şirketi hedefi

Vestel'in elektrikli araç şarj ağındaki bu devrimci adımı, elektrikli otomobil sahiplerinin "şarj bulamama" ve "uzun süreli şarj" gibi endişelerini ortadan kaldırıyor. Artık Türkiye'de elektrikli otomobil sahipleri, Vestel'in ultra hızlı şarj hizmeti sayesinde, daha kısa sürede şarj olabilen araçlarla yollarına devam edebilecek. Bu yenilik, elektrikli otomobil sahiplerine "korkusuzca" seyahat etme özgürlüğü sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN