Twitter’ı satın almaya lavaboyla gelen Musk’tan ilginç gönderme: Geliyor gelmekte olan

Tesla CEO'su Elon Musk, satın alacağı Twitter'ın binasına elinde lavaboyla girdi. İlginç görüntülerle ilgili Musk, yaptığı paylaşımında, "Geliyor gelmekte olan" ifadelerine denk gelen bir deyim kullandı. Twitter'ın satışının ise Cuma günü tamamlanması bekleniyor.

Tesla CEO'su ve SpaceX'in kurucusu olan Elon Musk, satın alacağı Twitter binasına girerek ilginç bir harekete daha imza attı. Elon Musk'ın binaya elinde bir lavaboyla girmesi dikkat çekti.

"GELİYOR GELMEKTE OLAN"

Sosyal paylaşım ağı Twitter'ı satın alacağını duyurması tartışma konusu olan Elon Musk, satışı cuma günü tamamlanması beklenen Twitter binasına girdiği görüntüleri Twitter hesabı üzerinden paylaştı. Musk paylaşımına "Entering Twitter HQ – Let that sink in" notunu düştü. Bu söylem direk Türkçe çevrildiğinde "Twitter Ana Merkezine giriş – Bunun girmesine izin verin" olarak çevrilirken aslında bu söylem bir deyim olduğundan anlamı daha derin ve farklıdır.

"Let that sink in" cümlesi İngilizce'de "bir şeyin üzerine derinlemesine bir şekilde düşünmek" olarak aktarılan deyimsel bir ifadedir. Kısacası bu söylem, bir bilgiyi tamamen anlamak için o bilgiyi işlemek ve bilginin anlamını ve onunla birlikte gelecek olan ağırlığı tam olarak anlamaktır. Böyle bir not düşmesinin sebebi ise geçtiğimiz dönemlerde muhtemelen Musk'ın Twitter'ı satın alma işlemini, aktarılan yanlış bilgiler dolayısıyla feshetmesi yer alıyor. Musk bu söz ile beraber, Twitter'ı satın alması ile birlikte gelecek olan ağırlığı ve sorumluluğu anladığını esprili bir şekilde belirtirken bu söylem de Musk'ın yakın zamanda Twitter'ı satın alacağı anlamına geliyor aslında. Musk'ın notunu kısaca çevirirsek ise bu "Geliyor gelmekte olan" anlamına gelmektedir.

PROFİLİNİ "BAŞ AMİR" OLARAK DEĞİŞTİRDİ

Musk'ın elinde lavabo taşıyla şirkete girmesi ve paylaştığı ifade için, Twitter'i alma sürecinde yaşanan sıkıntılara yönelik bir espri veya geçen hafta Washington Post'ta çıkan Twitter'i aldıktan sonra çalışanlarının yüzde 75'inin işine son verme haberlerine gönderme olabileceği yorumları yapıldı. Musk, aynı şekilde Twitter profilini "Baş amir" olarak değiştirdi.

Musk, pazartesi günü anlaşmanın finansmanı tarafında yer alan bankacılarla yaptığı video konferansta anlaşmayı cuma günü tamamlamayı planladığını belirtmişti.

1200.jpg

SOSYAL MEDYADA DALGASI GEÇİLDİ

Bu paylaşımın yapılmasının ardından ise Twitter'dan paylaşılan gönderiye komik yorumlar gelmeye başladı. Yorumların temelinde Musk'ın söylediği "Geliyor gelmekte" olan deyimine gönderme yapıldı ve Twitter çalışanlarını temsil eden görseller ile "Şu anda Twitter çalışanları" gibi paylaşımlar yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir