Testere serisinin 10'uncu filmi yolda

Testere serisinin 10'uncu filmi yolda

"Spiral: From the Book of Saw" filmi gösterime girmeden Testere serisinin 10. filmi için hazırlıklar başladı. Filmin yapımcılığını James Wan üstlenecek.

Testere serisinin 10. filminin hazırlıkları Chris Rock'ın başrolünde yer aldığı "Spiral: From the Book of Saw" filmi gösterime girmeden başladı. Slasher korku türündeki 10. filmin yapımcılığını, ilk Testere filminden itibaren her filmde yürütücü yapımcı olarak görev alan James Wan üstlenecek.

Beyazperde'nin aktardığına göre, ilk Testere filmi 2004 yılında vizyona girdi. 7. Testere filmi olarak gösterimini yapan "Saw: The Final Chapter"ın son Testere filmi olması planlanıyordu. Ancak "Saw: The Final Chapter" üzerine 2017 yılında "Saw: Legacy" çekildi. Son olarak da Chris Rock ve Samuel L. Jackson'lı "Spiral: From The Book of Saw" izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. "Spiral: From The Book of Saw" filminin seriye yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Lionsgate'in "Saw X" için hızlıca harekete geçmesinin ardında da Spiral'a büyük umut bağlamasının olduğu düşünülüyor.

"Spiral: From The Book of Saw", 21 Mayıs 2021'de Türkiye'de izleyicileriyle buluşacak. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN