Trendyol teslimat noktası nedir? 20 TL indirim kuponu kazanma şansı

Trendyol teslimat noktası nedir? 20 TL indirim kuponu kazanma şansı

Trendyol’un başlattığı teslimat noktası uygulamasıyla ev veya iş yerlerine kargonuzun gelmesini beklemeden teslimat noktalarından kargonuzu alabilirsiniz. Üstelik bu seçeceği kullananlara ekstra 20 TL indirim kuponu veriliyor.

Türkiye’de faaliyetlerini sürdüren e-ticaret şirketi Trendyol, evde oturup kargosunu beklemekten sıkılanlar için, ‘Teslimat Noktası’ uygulamasını başlattığını duyurdu. Teslimat Noktası ile kargonuzun eve gelmesini beklemeden, belirlenen teslimat noktasından dilediğiniz gün ve saatte teslim almak mümkün…

TRENDYOL TESLİMAT NOKTASI NEDİR?

Teslimat noktası, yurt içinde ticari faaliyet sürdüren iş yerleridir. Örneğin bir bakkal, kırtasiye, eczane gibi herhangi bir işletme, ilgili kargo firmalarına internet üzerinden teslimat noktası olmak için başvuru yapıyor. Kargo şirketleriyle anlaşan bu tarz işletmeler, Trendyol'dan alışveriş yaparken belli oluyor. Yakınlarınızda bulunan teslimat noktalarını görerek, size en uygun teslimat noktasına kargonuzu isteyebiliyorsunuz.

Trendyol, teslimat noktası seçeceğiyle yurt içindeki bazı teslimat noktalarında ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. Örneği bir sipariş verdiniz, ev ya da iş adresi yerine teslimat noktasını işaretlediniz. Belirlenen teslimat noktasından ürününüzü kendiniz alırsanız, Trendyol’dan 20 TL indirim kuponu kazanıyorsunuz.

TESLİMAT NOKTASI NASIL KULLANILIR?

Siparişinizi verirken size sunulacak teslimat noktalarından birini seçin. Siparişiniz teslimat noktasına ulaştığında sms ve e-posta ile bilgi gelecektir. Siparişinizi 3 gün içinde kimliğinizi göstererek teslimat noktasından alabilirsiniz.

ekran-resmi-2020-11-09-16-35-04.png

TESLİMAT NOKTASINI SEÇTİKTEN SONRA ADRES DEĞİŞİKLİĞİ YAPILIR MI?

Teslimat noktasını seçtikten sonra herhangi bir adres değişikliği yapılamıyor.

BAŞKA BİRİ TESLİMAT NOKTASINDAN BENİM ADIMA ÜRÜNÜ ALABİLİR Mİ?

Ürünler yalnızca sipariş sırasında alıcı olarak paylaşılan kişilere teslim ediliyor. Alıcı hâricinde farklı bir kişi ürünü teslimat noktasından teslim alamaz. Ürünün teslimi sırasında kimlik ibrazı zorunludur.

ÜRÜNÜ TESLİMAT NOKTASINDAN NE ZAMAN ALABİLİRİM?

Sipariş verdiğiniz ürün, teslimat noktasına ulaştığında size SMS ya da e-mail yoluyla bilgilendirme maili gelecektir. Bildirim geldiğinde ürünü teslimat noktasından alabilirsiniz.

SİPARİŞ TESLİMAT NOKTASINDA KAÇ GÜN BEKLER?

Trendyol’dan verdiğiniz siparişiniz, teslimat noktasında 3 gün bekledikten sonra geri iade olur.

TESLİMAT NOKTALARI NERESİDİR?

Teslimat noktaları, Trendyol sitesi üzerinden belirtilmektedir. Siparişini onayladıktan sonra teslimat bölümünden ‘Teslimat noktasını’ seçin, orada size yakın olan teslimat noktalarından birini işaretleyin.

TRENDYOL’DAN TESLİMAT NOKTASINI SEÇENLERE 20 TL İNDİRİM KUPONU

Siparişini kapısına gelene dek beklemek istemeyen tüketiciler için yeni bir teslimat seçeneğini hizmete sunan Trendyol, kargo otomatlarından veya teslimat noktalarından müşterilerine ürünlerini alma imkânı sunuyor.

Kargo şirketleri, Trendyol üzerinden alınan bir ürünü, müşterilerin belirttiği adrese teslim ediyor. Bazen teslimat süresi uzadıkça, vatandaşların da sabrı kalmayabiliyor. Bundan sonra bir ürün alırken, teslimat seçeneklerinden adres belirtmek yerine farklı teslimat noktalarından birini seçerek, ürünler teslim alınıyor. Bu, ‘Teslimat Noktası’ uygulamasını seçen kullanıcılara, Trendyol’dan 20 Türk lirası indirim kupunu veriliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trendyol İcra Kurulu Üyesi Ozan Acar, tüm Türkiye’de 2 bin 500’e yakın teslimat noktasına ulaştıklarına dikkati çekerek, 2020 sonuna dek bu sayıyı 5 bine çıkaracaklarını vurgulayarak, 81 ilde daha fazla teslimat noktası için çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (59)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
59 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN