Türkiye'yi ekrana kilitledi, 'doğal gaz' haberi bazı vatandaşları ağlattı

Türkiye'yi ekrana kilitledi, 'doğal gaz' haberi bazı vatandaşları ağlattı

Türkiye ekrana kilitlendi, Erdoğan'ın 'müjde' açıklamasını dikkatle takip etti. Bazı vatandaşlar 'Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi' haberinin ardından duygulu anlar da yaşadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nde düzenlediği toplantıda kamuoyunun merakla beklediği 'müjde'yi açıkladı.

Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşlar Erdoğan'ın açıklamalarını televizyondan takip etti.

Bazı vatandaşlar 'Türkiye, tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi' haberinin ardından duygulu anlar da yaşadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki gün önce 'Müjdeli bir haberimiz olacak' sözleriyle dile getirdiği ve herkesin merakla beklediği büyük 'müjde'yi açıkladı. Erdoğan, "Türkiye tarihinin en büyük doğal gaz keşfini Karadeniz'de gerçekleştirdi" diyerek, Fatih sondaj gemisinin 20 Temmuz 2020'de Tuna-1'de başladığı çalışmasında 320 milyar metreküp doğal gaz rezervi keşfettiğini duyurdu.

Erdoğan, keşfedilen Karadeniz gazının 2023'te kullanıma sunulmasının hedeflendiğini de kaydetti.

KARADENİZ'DE TARİHİN EN BÜYÜK KEŞFİ

İŞTE TÜRKİYE'DEN 'MÜJDE' MANZARALARI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN