Yanal iki futbolcunun üstünü çizdi

Yanal iki futbolcunun üstünü çizdi

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek moral bulan Fenerbahçe'de, teknik direktör Ersun Yanal, iki oyuncunun takımla antrenman yapmasına izin vermedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Bununla birlikte transfer edildikleri günden bu yana beklentilerini karşılayamayan iki ismin, teknik direktör Ersun Yanal tarafından antrenmanlara girişine izin verilmedi.

Hatırlanacağı üzere Yassine Benzia, lig için bildirilen listeye de alınmamıştı. Islam Slimani ise listede olmasına rağmen son maçlarda 18'e dahi girememişti.

Yıldız forvet takıma katıldığı sezon başından bu yana ligde sadece 1 gol atabildi. Kaçırdığı gollerle saç baş yolduran Slimani A takımla antrenmanlara da çıkmıyor. Benzia da yine Slimani gibi takım arkadaşlarıyla çalışmalara katılamıyor. Fanatik'in haberine göre teknik direktör Ersun Yanal'ın iki oyuncuyu da antrenmanlarda görmek istemediği ve "Gitsinler yan sahada çalışsınlar. Bizim antrenmanlarımızda görmek istemiyorum." dediği öğrenildi.

Benzia ve Slimani bu idmanda yer almazlarken, Cezayirli oyuncuların antrenman öncesi üst sahaya gittikleri ve burada bir antrenör eşliğinde çalıştıkları bilgisi edinildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN