Bu revani herkesin favorisi olacak! Airfryerda çok kolay nefis revani tarifi

Bu revani herkesin favorisi olacak! Airfryerda çok kolay nefis revani tarifi

Airfryerda revani yapmak mümkün! Bu nefis revaniyi yiyen bağımlısı olacak! Çok kısa sürede hazırlayabileceksiniz! Bu revani herkesin favorisi olacak! İşte airfryerda çok kolay nefis revani tarifi...

Günlük hayatın koşuşturmacasında pratik, lezzetli ve hafif bir tatlı arayışındaysanız size harika bir önerimiz var: Airfryerda yapılan nefis revani tarifi. Airfryer ile hazırlanan bu pratik Revani tarifi, hafif ve lezzetli bir tatlı arayanların favorisi olmaya aday. Kolayca hazırlanışı ve nefis tadıyla sofralarınıza şıklık katacak. Şimdiden afiyet olsun.

MALZEMELER:

2 adet yumurta

1 çay bardağı şeker

1 çay bardağı sıvı yağ

1 çay bardağı irmik

1 çay bardağı yoğurt

1 su bardağı un

2 yemek kaşığı mavi haşhaş tohumu

1 paket vanilin

1 paket kabartma tozu

1 adet limon kabuğu rendesi

ŞERBETİ İÇİN:

2,5 su bardağı su

2 su bardağı şeker

2-3 damla limon suyu

AİRFRYERDA REVANİ NASIL YAPILIR?

revani-kac-dk-da-piser-1-001.jpg

Tencereye su ve şekeri alarak eritin. Kaynamaya başladığında altını kısın ve 10 dakika kaynatın. Sonrasında limon suyunu ekleyip 3-4 dakika daha kaynatın. Ardından ocaktan alıp soğumaya bırakın.

Yumurta ve şekeri derin bir kap içerisinde iyice çırpın. Üzerine sıvı yağ, irmik, yoğurt, un, mavi haşhaş tohumu, vanilin, kabartma tozu ve limon kabuğu rendesini ekleyerek homojen bir karışım elde edene kadar çırpmaya devam edin.

Airfryer haznesini yağlayın ve hazırladığınız karışımı içine dökün.

Airfryerı 170 derecede 30 dakika boyunca çalıştırarak kekinizi pişirin. Pişip pişmediğini kontrol etmeyi unutmayın.

Kek piştikten sonra dilimleyin. İlk sıcağı çıkan kekin üzerine soğuyan şerbeti dökün. Şerbeti çeken Revani tatlısını servis tabağına alarak isteğinize göre süsleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN