Kışın vazgeçilmezi kestaneyi sadece 13 dakikada pişirmenin yöntemi bulundu: İşte airfryerda kestane pişirme yöntemi...

Yemesi zevkli ama pişmesi uzun süren nefis bir kış lezzeti olan kestaneyi pişirmek artık çok kolay! Bu yöntemle sadece 13 dakikada kestaneleriniz pişmiş olacak! Canınız kestane çektiyse beklemenize gerek yok! İşte airfryerda kestane pişirme yöntemi...

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi kestane, artık daha pratik bir tarifle çok kısa sürede yapabilirsiniz. Bu tarifle sadece 13 dakikada nefis kestaneler pişirebilirsiniz.

AİRFRYERDA KESTANE NASIL YAPILIR?

Öncelikle, tüketeceğiniz miktar kadar kestaneyi temiz suyla yıkayın. Daha sonra kestaneleri yarım saat boyunca ılık suda bekletin. Bu işlem, kestanelerin kabuklarından ayrılmasını kolaylaştırarak hazırlık sürecini hızlandıracak.

Kestanelerinizi hazırlamak için bir bıçak kullanarak her birinin ortasına hafif bir çizik atın. Bu adım, kestanelerin pişirilirken içlerinin daha kolay şekilde pişmesini sağlayacak.

Airfryer'ı 200 derecede ısıtın ve kestaneleri içine yerleştirin. Airfryer'ı 13 dakika süreyle çalıştırarak kestanelerin nefis bir kıvam almasını sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN