Pazar kahvaltınızı lezzet bombası ile yapın! 2 dakikada bol malzemeli lavaş tost

Pazar kahvaltınızı lezzet bombası ile yapın! 2 dakikada bol malzemeli lavaş tost

Pazar kahvaltınıza süper bir tarifle karşınızdayız. Şipşak hızlı ve kolay bir şekilde yapabileceğiniz lavaş tost tarifimizi mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. İşte lavaş tost tarifi sizlerle...

Pratik yemek denilince ilk aklımıza hemen şipşak hazırladığımız tostlar geliyor. İşte yine bugün yepyeni bir tost tarifi ile karşınızdayız. Lavaş tost tarifimizle hem pratik kahvaltınızı hazırlayabilir hem de çocuklarınızın gönlünü kazanabilirsiniz. İşte tüm detayları ile lavaş tost tarifi şöyle;

MALZEMELER

Lavaş

Sucuk

Salam

Patates kızartması

Çekirdeği çıkarılmış zeytin

Kaşar peyniri rendesi

Ketçap (Arasına sürmek için)

Margarin (Üzerine)

YAPILIŞI

Pratik lezzetlerden biri olan lavaş tost yapımı için öncelikle kullanacağımız malzemeleri hazırlayalım. Sucukları ve salamları dilimleyelim. Patatesi de kızartalım. Şimdi de tost makinasını ısıtalım. Lavaşımızı tost makinasına serelim. Önce ketçabı üzerine sıkıp bir kaşık yardımı ile her tarafına sürelim. Ama tercihe göre ketçap sevilmiyorsa ketçap kullanılmayabilir.

basliksiz-9.jpg

BU LEZZETİ ÇOCUKLARINIZ DA ÇOK SEVECEK

Ardından patates kızartmasını, sucuk ve salam dilimlerini, çekirdeği çıkarılmış zeytini ve son olarak kaşar rendesini de koyup lavaşın iki kenar kısmını iç kısma doğru katlayıp lavaşı da kalın rulo şeklinde katlayalım. Lavaşın üzerine margarin sürelim. Tost makinasının kapağını kapatıp lavaş tostumuzu pişirelim. Pişen lavaş tostu makinadan alıp servis edelim.

AFİYET OLSUN....

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN