Yol Arkadaşım 2 nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu

Yol Arkadaşım 2 nerede ve ne zaman çekildi? İşte oyuncu kadrosu

Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Ezgi Eyüboğlu'nun başrollerini paylaştığı ‘Yol Arkadaşım 2 filmi nerede ve ne zaman çekildi?’ soruları, filmin gösterime girdiği her tarihte merak ediliyor. İşte Yol Arkadaşım filminin oyuncuları…

Bir uygulama üzerinden tanışarak yol arkadaşı olan Şeref ve Onur, filmin devam serisi olan Yol Arkadaşım 2’de arkadaşlığını ilerletmiş ve aynı evde yaşamaya başlamış. Onur, müzik kariyerine atılmaya çalışırken Şeref de onun menajerliğini yapmaktadır. Şeref’in Onur için ayarladığı turnede ikilinin yaşadıkları, ‘Yol Arkadaşım 2’ filmini izleyenleri yine kahkahaya boğuyor…

YOL ARKADAŞIM 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Yol Arkadaşım 2 filminin çekimleri ilk başta İstanbul'da başladı. Kentin farklı noktalarına yayılan sahnelerin çekilmesinin ardından İstanbul-Ayvalık yolu üzerinde çekimler sürdü. Filmin büyük bir bölümü bu yol üzerinde çekilse de Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde çekilen birçok sahne de bulunuyor

OYUNCU KADROSU

Yol Arkadaşım 2’nin kadrosunda İbrahim Büyükak ile Oğuzhan Koç’un yanında Ezgi Eyüboğlu, Kadir Polaçı, Olgun Toker, Dilber Ay ve Bahar Şahin gibi isimler bulunuyor.

yol-arkadasim-2-nerede-ve-ne-zaman-cekildi-iste-oyuncu-kadrosuu.jpeg

FİLMİN KONUSU 

Yol Arkadaşım 2, Ayvalık’a yaptıkları yolculukta dostluk kuran ve birbirinden farklı badirenin arkasından ‘yol arkadaşlığı’ kavramının hakkını veren Onur ile Şeref, son 1 senede daha da yakınlaşıyor. 

İkili en son 1 sene içerisinde iş arkadaşı olmanın yanında ev arkadaşlığı da yapmaya başlıyor. Karakterleri birbirine tamamen farklı olan bu iki adamın paylaştığı iki alanda da dertler ve aksiliklerin ardı arkası kesilmez. 

Şeref, müzik kariyerine atılmaya çalışan Onur’un menajerliğini yapmaya başlıyor. Fakat bu konuda da yeteneksizdir. Problemlere katlanamayan Onur, sevmediği eski işi ilaç mümessilliğine geri dönmeye karar verir. Şeref de acele bir şekilde ona bol sürprizli bir turne planlar. İkilinin bu turne yolculuğu da macera, aşk ve aksiliklerle dolu geçer.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN