Instagram'a o özellik geliyor! Artık dilerseniz kapatabileceksiniz

Instagram'a o özellik geliyor! Artık dilerseniz kapatabileceksiniz

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'a yeni bir özellik geliyor! Artık dileyen kullanıcılar o ibareyi kapatabilecek! İşte ayrıntılar...

Instagram, kullanıcıların isteklerine cevap vererek uygulamaya önemli bir yenilik daha getiriyor. Son olarak ortaya çıkan bilgilere göre, Instagram özel mesajlar için "yazıyor" ibaresini kapatma özelliğini test ediyor.

MESAJLAR BÖLÜMÜNDEKİ "YAZIYOR" İBARESİ KAPATILABİLECEK

insta.jpg

Mobil uygulama geliştiricisi Alessandro Paluzzi'nin paylaştığı ekran görüntüsüne göre, Instagram'ın planladığı bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, özel mesajlar için "yazıyor" ibaresini devre dışı bırakabilecekler. Bu özellik, Ayarlar bölümündeki Gizlilik & Güvenlik kısmından erişilebilecek.

Özel mesajlar üzerinden birisine mesaj yazarken karşı tarafın yazdığınızı görmesi, bazı kullanıcılar için gizlilik endişesi yaratabiliyordu. Yeni özellik, bu kullanıcıları memnun edecek gibi görünüyor.

Ancak, Instagram uygulamasında özel mesajlar için "yazıyor" ibaresini kapatma özelliğinin ne zaman herkes için kullanıma sunulacağı henüz belirsizliğini koruyor. Tahminlere göre, bu özelliğin önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması bekleniyor. Ancak, Instagram'ın test ettiği pek çok özellik gibi, bu özelliğin de gelmeme ihtimali bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN