Adil Öksüz'ün darbecilerle gözaltına alındığının kanıtı ortaya çıktı - Son dakika haberleri

Adil Öksüz'ün darbecilerle gözaltına alındığının kanıtı ortaya çıktı - Son dakika haberleri

Darbe girişiminde yer aldığı bilinen tek sivil olan ve hain planın kara kutusu olarak gösterilen firari darbeci Adil Öksüz'ün yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Darbenin kara kutusu olarak gösterilen, FETÖ'nün hava imamı olarak tanımlanan ve aynı zamanda girişimde yer aldığı bilinen tek sivil olan Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ün Akıncılar Üssü temizlendikten sonra darbeci askerlerle birlikte gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

YÜZÜNÜ KAPATMAYA ÇALIŞIYOR

A Haber'in ulaştığı fotoğraflarda, Adil Öksüz yüzünü kendisine verilen bir fanila ile kapatmaya çalışırken görülüyor. 

Yakalandıktan sonra, "Akıncı'ya arsa bakmaya gitmiştim" diyen ve serbest bırakılan Adil Öksüz, halen firarda.

KAYIPLARA KARIŞTI

Adil Öksüz'ün birlikte gözaltına alındığı darbecilerin tamamı Ankara Adliyesi'ne götürülürken, Adil Öksüz Sincan'daki Batı Adliyesi'ne götürüldü. Savcının tutuklama talebine rağmen, mahkeme Öksüz'ü delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı.

Savcının itirazı üzerine yeniden sorgulanmak üzere hakim karşısına çıkan Adil Öksüz, ikinci hakim tarafından serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN