Darbe girişiminin kara kutusu FETÖ hava imamı Adil Öksüz Gürcistan'da mı? - Son dakika haberler

Darbe girişiminin kara kutusu FETÖ hava imamı Adil Öksüz Gürcistan'da mı?  - Son dakika haberler

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri ve darbe girişiminin sır imamı Adil Öksüz'ün Gürcistanda olduğu istihbaratı alındı. Karar'ın güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre Gürcistan yetkilileriyle irtibata geçildi ve ihbarın araştırılması istendi.

ÖZEL HABER: HİLAL ÖZTÜRK

FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı olarak nilinen  darbe girişiminin kara kutusu Adil Öksüz'ün Gürcistan'da olduğu ihbarı yapıldı. Karar'ın güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre Gürcistan yetkilileriyle irtibata geçildi ve ihbarın araştırılması istendi. Adil Öksüz'ün Zekeriya Özü'n yanında olduğuna dair iddialar ise henüz doğrulanmadı.

CHP'Lİ AKGÜNDÜZ: GÜRCİSTAN'DA YAKALANDI

Öte yandan Eski CHP milletvekili Ali Özgündüz, 17 - 25 Aralık savcılarından Zekeriya Öz ve FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' Adil Öksüz'ün komşu bir ülkede yakalandığını iddia etti.

24. Dönem CHP milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ali Özgündüz, 17 - 25 Aralık savcılarından Zekeriya Öz ile ‘havacıların imamı' olduğu öne sürülen Adil Öksüz'ün yakalandığını iddia etti. 

ÇAVUŞOĞLU: MUTLAKA YAKALAYACAĞIZ

15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle aranan kişilere ilişkin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Gürcü yetkileri ile temas içerisindeyiz. Her türlü ihbar titizlikle değerlendiriliyor. Herhangi bir yakalanma söz konusu değil. Orada olduklarına dair şüphe var. Kaçanları takip ediyoruz. İzlerinizi süreceğiz mutlaka yakalayacağız" dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN