Cübbeli Ahmet Hoca: Hapiste bana FETÖ'nün mesajlarını Adil Öksüz getiriyordu - Son dakika haberleri

Cübbeli Ahmet Hoca: Hapiste bana FETÖ'nün mesajlarını Adil Öksüz getiriyordu - Son dakika haberleri

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, cezaevinde girdiğinde Gülen'in FETÖ'nün sözde hava kuvvetleri imamı olarak bilinen Adil Öksüz'ü kendisine gönderdiğini söyledi.

CNN Türk'te "Türkiye'nin Gündemi" programına telefonla bağlanan Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet) FETÖ'nün kendisine kumpas kurduğunu, ancak Gülen'in kendisine mektup göndererek düştüğü durumdan dolayı çok üzgün olduğunu söylediğini ve kendisine FETÖ'nün sözde hava kuvvetleri imamı olarak bilinen Adil Öksüz'ü gönderdiğini söyledi.

Ahmet Mahmut Ünlü, FETÖ'nün Adil Öksüz aracılığıyla cezaevinde ilettiği mesajlarda "biz yapmadık" propagandası yapmaya çalıştığını da belirtti. 

İŞTE O VİDEO

BERAAT ETTİRMELERİNİ İSTEMİŞ

Kendisinin özel yetkili mahkemelerin FETÖ'nün elinde olduğunu bildiğini, hükümetten kendisine her hangi bir temas olmadığını, bunun için FETÖ'den kendisini beraat ettirmelerini istediklerini ancak beraatinin özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasının ardından gerçekleştiğini söyledi.

ADİL ÖKSÜZ KİMDİR?

Darbenin kara kutusu, FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı olduğu belirtilen ve aynı zamanda FETÖ'cü cuntanın girişiminde yer aldığı bilinen tek sivil Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz Akıncılar Üssü'nde yakalanmıştı. 

16-08/12/mpxvg_1470945958_5476.jpg

Adil Öksüz'ün birlikte gözaltına alındığı darbecilerin tamamı Ankara Adliyesi'ne götürülürken, Adil Öksüz Sincan'daki Batı Adliyesi'ne götürüldü. Savcının tutuklama talebine rağmen, mahkeme Öksüz'ü delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı.

Savcının itirazı üzerine yeniden sorgulanmak üzere hakim karşısına çıkan Adil Öksüz, ikinci hakim tarafından serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karıştı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN