Ağır Romantik filmi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Ağır Romantik filmi konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi?

Ağır Romantik filmi nasıl izlenir, merak konusu oldu. TV'de ilk kez ekranlara gelen romantik komedi türündeki filmi, Netflix ve Google Play'den izlemek mümkün. 2019 yılında, İstanbul'da en yoğun sirkülasyonun yaşandığı saat 21.30 civarında Nişantaşı'nda bir cadde trafiğe kapatılarak filmin aksiyon ve silahlı çatışma sahnelerinin çekilmesi gündem olmuştu. İşte detaylar...

Ağır Romantik filmi, sinemada gösterime girmesinden 11 ay sonra televizyon ekranlarında izleyenlerle buluşuyor. 3 Ocak 2020 Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak filmin yapımcılığını Azerbaycanlı iş insanı Ruhi Aliyeva üstlenirken, yönetmenlik koltuğunda oturan Deniz Denizciler aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme aldı.

AĞIR ROMANTİK FRAGMAN

AĞIR ROMANTİK FİLMİ KONUSU NE?

Sanatla ilgili bir annenin ve profesör bir babanın kızı olan Aslı, konservatuarda okumaktadır. Aslı'nın hayatı, bir gün Beyoğlu'nda yürürken bir kapkaççının çantasını çalması ile bambaşka bir hal alır. Yaşadığı olay sonrası büyük bir korkuya kapılan Aslı'ya, bu sırada olaya şahit olan Kerem adında bir adam yardım eder ve çantayı bularak Aslı'ya teslim eder. Bu tatsız olay sayesinde tanışan Aslı ve Kerem, görüşmeye devam ederek çok geçmeden güzel bir ilişkiye başlar. Ancak Kerem, ayrı dünyalara sahip olduğu sevgilisine kendisini bambaşka biri olarak tanıtır. Finans uzmanı olarak kendisini tanıtan Kerem, babasının İstanbul'un en büyük kapkaç çetesinin başı olduğu gerçeğini de gizler. Ancak yaşananlar, onların en mutlu günlerinin akıllarından hiç çıkmayacak bir güne dönüşmesine neden olur.

AĞIR ROMANTİK FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ, NE KADAR İZLENDİ?

Çekimleri 2019 yılında tamamlanan film, 14 Şubat 2020 Cuma günü vizyona girdi. Romantik komedi türünde 97 dakika süren film, sinema salonlarında 84 bin 296 kişi tarafından izlendi ve gişede 1 milyon 427 bin 793 TL gelir elde etti. Filmin IMDB puanı 10 üzerinden 4.5 olarak gerçekleşti.

Ağır Romantik filmi nasıl izlenir, merak konusu oldu. Film dijital ortamda Netflix ve Google Play üzerinden bilgisayar, mobil cihazlar ya da smart tv'lerden izlenebilir.

2188930-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

AĞIR ROMANTİK FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Liatris Yapım'ın hayata geçirdiği, senaristliğini ve yönetmenliğini Deniz Denizciler'in üstlendiği, müziklerini Yıldıray Gürgen'in yaptığı Ağır Romantik'in oyuncu kadrosunda; Tuvana Türkay (Aslı Egeli), Onur Tuna (Kerem Babayiğit), Sermiyan Midyat (Danyal), Altan Erkekli (Servet Babayiğit), Durul Bazan (Haktan Hakyemez), Semra Dinçer (Nermin), Servet Pandur (Nejla Egeli), Gazanfer Ündüz (Nejat Egeli), Arif Selçuk (Halo Dayı), İsmail Nadir Bilgili (Nadir), Funda Dönmez (Nazlı), Egemen Şimşek (Cafer), Ersel Şibil (Sevcan), Ali Rıza Tanyeli (Reşat), Mustafa Dok, Samet Denizdurduran gibi isimler yer alıyor.

AĞIR ROMANTİK FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Geniş oyuncu kadrosuna sahip Ağır Romantik filminin çekimleri, İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirildi. Fakat çekimler ağırlıklı olarak, Avrupa Yakası'nda yer alan Şişli, Beşiktaş ve Sarıyer ilçelerinin yanı sıra, yüksek gelirli vatandaşların oturduğu ve lüks tüketim mağaza ve mekanlarının yer aldığı Nişantaşı semtinde yapıldı.

AĞIR ROMANTİK FİLM AFİŞİ

1631210-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN