Ahmet Misbah Demircan Kimdir? Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın hayatı

Ahmet Misbah Demircan Kimdir? Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın hayatı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yardımcılığı'na atandı. Peki Ahmet Misbah Demircan kimdir? İşte bilmeniz gerekenler…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı'na Ahmet Misbah Demircan atandı. Beyoğlu Belediye Başkanlığı’ndan bildiğimiz Ahmet Misbah Demircan’ın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor. İşte bilmeniz gerekenler…

KİMDİR?

İstanbul’un Kasımpaşa ilçesinde 1967 yılında doğan Ahmet Misbah Demircan aslen Rizelidir. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olan Demircan, yüksek lisansını da aynı üniversitede Siyasi Tarih ve Uluslararası İlişkiler üzerine yapmıştır.

SİYASİ HAYATI

İş hayatına turizm rehberi olarak başlayan Demircan, ardından MÜSİAD ve TURSAB’da çeşitli görevler üstlenmiştir. AK Parti Sarıyer İlçe Başkan Yardımcısı olarak başladığı siyasi hayatını İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Merkez Turizm Komisyonu Başkan Yardımcısı olarak sürdürdü. 2004 yerel seçimlerinde Beyoğlu Belediye Başkanı olarak seçilen Demircan aynı göreve 2014 yılında da geldi.

Babası ilahıyatçı ve yazar Ali Rıza Demircan’dır.

19-10/24/bahmetasliksiz-9.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN