Rusya'da korona yayılıyor: Lavrov karantinada

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov koronavirüs tanısı konulan bir kişi ile temas ettiği için kendisini karantinaya aldı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Bakan Sergey Lavrov’un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) enfeksiyonu olan bir kişi ile temas ettiği için kendini izole ettiğini bildirdi.

Bakanlığın basın dairesinden yapılan açıklamada, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un Kovid-19 enfeksiyonu olan bir kişi ile temas ettiği için kendini izole ettiği, önceden planlanmış ziyaret ve görüşmelerin daha ileri tarihlere erteleneceği ifade edildi.

Öte yandan Rus yetkilileri son günlerde restoran ve kafelere ziyaretçilerinin telefon numaralarını kaydetmelerini ve bir QR kodunu taramalarını istemişti. Rusya’da Temmuz aynı ortasında vaka sayısında yaşanan düşüş nedeniyle maske takma zorunluluğu kaldırılmıştı.

Rusya’da toplam koronavirüs vaka sayısı 1 milyon 547 bin 774’e yükselirken, hayatını kaybedenlerin sayısı 26 bin 589 oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

İlgili Haberler

Rusya'da 50 binden fazla kişi hayatını kaybetti
Koronavirüse karşı aspirin mucizesi: Ölüm oranını yüzde 50 azaltıyor
Son dakika! DSÖ’den korkutan uyarı: Avrupa’da korona ölümleri yüzde 40 arttı

Dünya Haberleri