Babacan'ın 'döviz' sorusuna esnaftan cevap: Zaten borçluyum, neyi bozduracağım

DEVA Partisi lideri Babacan, Mersin'de esnaf ziyaretinde bulundu, sorunları dinledi. Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın döviz ve altına çağrısını hatırlatarak 'Sizce bu çağrı fayda sağlar mı' diye sordu. Esnaftan cevap gecikmedi: Dövizim yok, altınım yok. Neyi bozduracağım? Zaten borçluyum.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Mersin'de esnafın sorunları dinledi. Mersin'in Erdemli ilçesinde ziyarette bulunan Babacan'a, esnaf, son 12 aydır çok zor durumda olduğunu anlattı. "Son 12 aydır bittik" diyen esnaf, satın aldığı bir naylonun son iki ayda 13 TL'den 30 lira çıktığını söyledi.

Erdoğan'ın döviz ve altın çağrısını hatırlatan Babacan, esnafa dönerek "Cumhurbaşkanı 'Dövizinizi bozdurun' dedi, sizce yarar sağlar mı" diye sordu. Esnaf da şu cevabı verdi: Bir şey diyemem, artık bir şey diyemez olduk.

Babacan, Erdoğan'ın çağrısını faydalı olup olmayacağını bu kez başka bir esnafa daha sordu. Mersinli esnaf da "Olmaz ki. Yok ki, olmayanı nasıl bozduracaksın. Dövizim yok, altınım yok. Neyi bozduracağım? Zaten borçluyum, neyi bozduracağım" diyerek Babacan'a karşılık verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN