Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot konusu ne? Bold Pilot oyuncuları kimler? Halis Karataş ve Begüm Atman'ın hüzünlü hikayesi

Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot konusu ne? Bold Pilot oyuncuları kimler? Halis Karataş ve Begüm Atman'ın hüzünlü hikayesi

Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot filminin konusu nedir? Bold Pilot hikayesi nedir? Bold Pilot filmi ne zaman çekildi? sorularının yanıtınları sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılıyor. At yarışlarının efsane jokeyi Halis Karataş ve 2014'te hayatını kaybeden eşi Begüm Atman'ın duygu dolu hikayesinin anlatıldığı 'Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot' filmi, bu akşam Fox TV'de ekrana gelecek. Peki, Bold Pilot filmi oyuncuları kimler? Bold Pilot konusu ne? İşte Bold Pilot filmine dair tüm detaylar...

'Bold Pilot oyuncuları kimdir?', 'Bizim için Şampiyon Bold Pilot konusu ne?', 'Bold Pilot nasıl izlenir?' sorularının yanıtlarına haberimizde yer verdik. Corona virüs (koronavirüs) salgın hastalığına önlem olarak hemen hemen bütün televizyon dizileri çekimlerini durdururken, televizyon kanalları çareyi yerli ve yabancı filmler yayınlamakta buldu. Bu akşam Fox TV'de 'Savaşçı' dizisinin yerine yayınlanacak Türk filmi 'Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot' izleyeciler tarafından internette araştırılıyor. Peki, 'Bold Pilot'un hikayesi nedir?', 'Bold Pilot oyuncuları kimler?', 'Bold Pilot konusu nedir?', 'Bold Pilot ne zaman çekildi?' İşte 'Bold Pilot izle' detaylarını KARAR.com okurları için hazırladık...

BİZİM İÇİN ŞAMPİYON BOLD PİLOT FRAGMANI

BOLD PİLOT İZLE

Türkiye'nin en ünlü jokeyi Halis Karataş ile eşi Begüm Atman'ın hüzünlü aşk hikayesinin anlatıldığı Türk filmi 'Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot' filmini Netflix üzerinden izlemek için BURAYA tıklayın. Fox TV canlı yayını için BURAYA tıklayın. Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot, 3 Mayıs 2020 Pazar günü saat 20.00'de Fox TV'de yayınlanacak.

BOLD PİLOT NE ZAMAN ÇEKİLDİ, SİNEMADA KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

6 Aralık 2018'de vizyona giren Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot filmi, sinema salonlarında 2 milyon 537 bin 649 kişi tarafından izlendi. Bold Pilot filminin IMDB puanı ise 10 üzerinden 8.4 olarak gerçekleşti.

BOLD PİLOT KONUSU NEDİR?

Şampiyon, efsane yarış atı Bold Pilot sayesinde bir araya gelen Halis Karataş ve Begüm Atman arasındaki büyük aşkın hikayesini konu ediyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, Türk atçılığının önemli ismi Özdemir Atman'ın sahibi olduğu Bold Pilot, at yarışı ile ilgilenmeyenlerin bile sevgisini kazanan bir attır. Bold Pilot ve onun daimi jokeyi Halis Karataş, birlikte unutulmaz başarılara imza attılar. İkilinin 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22'lik rekoru hala geçilemedi. Bold Pilot'ın diğer bir başarısı da, Halis Karataş ve Begüm Atman'ın bir araya gelmesine vesile olması. Filmde, ünlü jokey ve Begüm Atman arasındaki destansı aşk konu ediliyor.

BEGÜM ATMAN'IN HAYAT HİKAYESİ İÇİN TIKLAYIN

BOLD PİLOT FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Ay Yapım ve MED Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ahmet Katıksız ve Serkan Yörük'ün yazdığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturduğu Bold Pilot filminin oyuncu kadrosunda; Ekin Koç (Halis Karataş), Farah Zeynep Abdullah (Begüm Atman), Fikret Kuşkan (Özdemir Atman), Sibel Taşcıoğlu (Meral Atman), Ali Seçkiner Alıcı (Hasan Karataş), Serkan Ercan (Yaşar), Erdem Akakçe (Mümin Çılgın), Sekvan Serinkaya (Gülağa), Merve Altınkaya (Zeynep Atman), Melis Sezen (Esra Atman), Şenay Dede (Lale Atman), Mert Denizmen (Tuncay Uşaklı), Oğuz Kara (Erdi Karataş), Nurhan Özenen (Doktor Neşe), Burak Tamdoğan (Doktor Hakan), Nalan Kuruçim (Meliha Karataş) gibi isimler yer alıyor.

HALİS KARATAŞ'IN HAYAT HİKAYESİ İÇİN TIKLAYIN

BOLD PİLOT NEREDE ÇEKİLDİ?

Bizim İçin Şampiyon Bold Pilot filminin çekimleri, ağırlıklı olarak İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Bakırköy ilçesinde yer alan Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirildi. Öte yandan İstanbul, Adapazarı, Bursa ve Konya olmak üzere 4 farklı şehirde 50 günde çekilen filmde, Bold Pilot'ı canlandıran atlar, bilgisayar ortamında birbirlerine benzetildi.

BOLD PİLOT BELGESELİ 1. BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

BOLD PİLOT BELGESELİ 2. BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

BOLD PİLOT NEDİR, KİMDİR? BOLD PİLOT'UN HİKAYESİ NE?

21 Nisan 1993 tarihinde dünyaya gelen Bold Pilot isimli at, Özdemir Atman'ın yetiştiricisi olduğu Atman Ekürisi'ne ait İngiliz kanı taşıyan Türk yarış atıdır. İlk yarışına Veliefendi'de, 28 Mayıs 1995 tarihinde 900 metre çim pistte çıkan Bold Pilot Şartlı-1 olarak Asuvan koşusu olarak düzenlenen bu yarışı Halis Karataş idaresinde birinci olarak tamamladı. Daha sonraki yarış kariyerinde iki yaşlılık döneminde 1200 çim pistte 1995 yılı Kısa Vade - 8 Burhan Karamehmet Koşusu, 1400 çim pistte Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth Koşusu, Türk yarış camiası tarafından iki yaşlı İngiliz taylarının en önemli yarışı olarak kabul edilen 1600 çim pistte Grup - 1 Çaldıran Koşusu'nu kazandı. Üç Yaşlılık Döneminde Türkiye yarışçılık camiasının en önemli yarışı olarak kabul edilen 3 yaşlı ingiliz atlarının katıldığı GR - 1 Gazi Koşusu Şampiyonu oldu. Yarış kariyerinde 2 adet Başbakanlık Koşusu şampiyonluğu bulunmaktadır. Yarış kariyeri boyunca katıldığı toplan 30 yarışın sadece 1 tanesinde ilk dört atın dışında kalmıştır. Bold Pilot 30 Nisan 2015 tarihinde yaşlılıktan kaynaklı olarak hayata veda etmiştir.

BOLD PİLOT AFİŞ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN