CHP'den Berak Albayrak'ın istifasına tepkiler: Milletimiz kapris çekmek zorunda değil!

CHP'den Berak Albayrak'ın istifasına tepkiler: Milletimiz kapris çekmek zorunda değil!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak'ın istifasına ana muhalefet partisi CHP'den de peş peşe tepki geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Aile kavgası ekonomiyi batırıyor. Milletimiz tek adam rejiminin kaprislerini çekmek zorunda değil" paylaşımı yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasına ana muhalefet partisi CHP'den de peş peşe tepki geldi. CHP Sözcüsü Faik Öztrak "Aile kavgası ekonomiyi batırıyor. Milletimiz tek adam rejiminin kaprislerini çekmek zorunda değil" dedi. 

Twitter'dan paylaşım yapan Öztrak "Ülke ekonomik buhranda. Saatlerdir Hazine ve Maliye Bakanı istifa etti mi belli değil. Aile kavgası ekonomiyi batırıyor. Milletimiz tek adam rejiminin kaprislerini çekmek zorunda değil" ifadelerini kullandı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen de "Cumhuriyet Halk Partisi olarak erken seçim talep ediyoruz. İşçinin, işsizin, öğrencinin, emeklinin, gencin, yaşlının, kadının bizimle talebi ortaktır. Bu panayırdan sıkıldık. Bir an önce erken seçim!" açıklaması yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da Bakan Albayrak'ın istifa için "AKP, ülkeyi ekonomik açıdan batırdı. Bakanın artık istifa edip etmemesi önemli değil. Asıl önemli olan iktidarın böyle bir haber üzerine açıklama yapmamasıdır. Zaten halka karşı sorumluluk hissetmediklerini biliyorduk. Tescillenmiş oldu" yorumunda bulundu. 

CHP'den Berat Albayrak paylaşımları: 

Bu arada Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün akşam Instagram'dan açıkladığı istifasının ardından 17 saatten uzun bir süre geçmesine rağmen henüz ne Bakanlık'tan ne de Cumhurbaşkanlığı'ndan resmi bir açıklama geldi. 

Reuters ise son dakika koduyla Binali Yıldırım iddiasını geçti. Reuters ismini açıklamadığı AK Partili üst düzey bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, eski Başbakan Binali Yıldırım'ın Ekonomiden Sorumlu Başkan Yardımcısı olabileceğini ileri sürdü.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN