Contemporary Istanbul çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor

Contemporary Istanbul çevrimiçi olarak gerçekleştiriliyor

Contemporary Istanbul koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Sanat fuarı 17 gün boyunca ücretsiz olacak.

Çeşitli sanat eserlerinin yer aldığı Contemporary Istanbul koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yıl çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler sergiyi web sitesi üzerinden ücretsiz olarak gezebilecek.

17 GÜN BOYUNCA ÜCRETSİZ

Akbank ana sponsorluğunda düzenlenecek olan Virtual Contemporary Istanbul, 19-20 Aralık'ta yapılacak ön izlemeyle birlikte başladı. Fuar, 21 Aralık 2020-6 Ocak 2021 tarihleri arasında genel izlemeye açık olacak. Fuar kapsamında 11 ülkeden 37 galeri, 550 sanatçı, 1500 eser ve 13 inisiyatif yer alacak. 

17 gün boyunca gezilebilecek çevrimiçi fuar ücretsiz olacak. Contemporary Istanbul'un fiziki edisyonunun ise 27 Nisan-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında düzenlenmesi planlanıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN