Denizli'de fabrika bekçisi av tüfeği ile vuruldu

Denizli'de fabrika bekçisi av tüfeği ile vuruldu

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir fabrikada bekçi olarak görev yapan kişi, işyerinde av tüfeği ile başından vurularak öldürüldü, cinayet zanlısı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Korucuk Mahallesi'ndeki bir demir fabrikasında dün öğle saatlerinde silah sesi duyulması üzerine emniyet ekiplerine haber verildi. Bekçi Hasan Utku'nun (46), bekçi kulübesi önünde av tüfeğiyle başından vurulmuş halde bulunması üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi.

Hayatını kaybettiği belirlenen Hasan Utku'nun cesedi, otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayeti işlediği tespit edilen K.Ç'yi olayda kullanılan av tüfeği ile gözaltına aldı.

DENİZLİ /AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN