55 yıldır köşe bucak kadınlardan kaçan adam! Öyle bir ev yaptı ki… Dişi karınca giremez

55 yıldır köşe bucak kadınlardan kaçan adam! Öyle bir ev yaptı ki… Dişi karınca giremez

Kadınlardan kaçan adam 55 yıldır tenha bir yerde yaşıyor. Ruanda’da yaşayan 71 yaşındaki Callitxe Nzamwita adlı bir adam, ilginç bir yaşam tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Kadınlardan korktuğu için izole bir hayat süren Nzamwita, yıllardır tek başına yaşamakta. Kendine öyle bir baraka yaptı ki karınca bile giremez…

Doğu Afrika ülkesi Ruanda’da yaşayan Callitxe Nzamwita, kadınlardan korktuğu için 55 yıldır kendini karantinaya almış durumda. Evini 15 metre yüksekliğindeki çitlerle çeviren Nzamwita, kadınlardan uzak bir hayat sürmeyi tercih ediyor.

img-6584.jpeg

KADIN KOKUSU RAHATSIZLIĞI VAR

Nzamwita’nın jinefobi (kadın korkusu) rahatsızlığı nedeniyle kadınlarla karşılaştığında panik atak geçirdiği, aşırı terleme, hızlı kalp atışı ve nefes darlığı gibi sorunlar yaşadığı belirtiliyor.

Nzamwita, evinde kadınlardan uzak bir şekilde yaşamını sürdürüyor. Daha önce verdiği bir röportajda kararını açıklayan Nzamwita, “Kendimi buraya kilitledim. Kadınların bana yaklaşmamasını sağlamak için evimin etrafını çitle çevirdim” ifadelerini kullandı.

img-6586.jpeg

55 YILDIR KADINLARDAN KAÇIYOR

Afrikalı adamın son 55 yılını kadınlardan kaçarak geçirmesi, sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN