Bill Gates, boşandığı eşi hakkında konuştu: Harika bir evliliğimiz vardı

Bill Gates, boşandığı eşi hakkında konuştu: Harika bir evliliğimiz vardı

Microsoft’un kurucusu Bill Gates, 27 yıl sonra boşandığı eski eşi Melinda Gates ile olan evlilikleri hakkında konuştu. Gates, “Benim açımdan harika bir evlilikti. Hiçbir şeyi değiştirmezdim. Melinda ile yeniden evlenir miydim? Açıkçası başka biriyle evlenmeyi seçmezdim." dedi.

Microsoft’un kurucusu Bill Gates ve Melinda Gates'in 27 yıl sonra boşanması dünya basınının da gündem olmuştu. Gates, biten evliliğinin ardından neler hissettiğini anlattı.

The Sunday Times gazetesine verdiği yeni röportajında Gates, “Benim açımdan harika bir evlilikti. Hiçbir şeyi değiştirmezdim. Melinda ile yeniden evlenir miydim? Açıkçası başka biriyle evlenmeyi seçmezdim. Geleceğimle ilgili bir planım yok ama evliliği şiddetle tavsiye ediyorum.” dedi.

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Gates, boşanmada kimin ne kadar paraya sahip olacağını belirlemenin daha çok hayırseverlikle ilgili girişimleri için önemli olduğunu belirtti:

HAYIRSEVERLİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

“Biz çok şanslı insanlarız. İnsanlar her koşulda son derece sınırlı kaynaklara sahip olduklarında üzülüyorum. Çocuklara oldukça cömert davranabiliriz, paranın büyük çoğunluğu hayırseverliğe gidecek.”

1994’ten Mayıs 2021’e kadar evli olan Bill Gates ve Melinda French Gates’in bu süre zarfında üç çocukları oldu; Jennifer, Rory ve Phoebe. Çift ayrılacaklarını açıklasalar da hayırseverlik girişimlerinin devam edeceğini söylemişlerdi:

“Bu misyona olan inancımızı paylaşmaya devam ediyoruz ve Gates Vakfı’nda birlikte çalışmaya devam edeceğiz, ancak artık hayatımızın bir sonraki aşamasında bir çift olarak birlikte büyüyebileceğimize inanmıyoruz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN