Merve Boloğur "Bıktım" Dedi İsyan Bayrağını Çekti! İşte Tuhaf Paylaşımlarıyla Dikkat Çeken Boloğur'dan İlginç Açıklama

Merve Boloğur "Bıktım" Dedi İsyan Bayrağını Çekti! İşte Tuhaf Paylaşımlarıyla Dikkat Çeken Boloğur'dan İlginç Açıklama

Ünlü oyuncu Merve Boloğur paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin dünyasından düşmüyor. Çalkantılı aşk hayatıyla da en çok konuşulan isimler arasında yer alan Boloğur yine yaptığı bir açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Şarkıcı Emre Kaya ile dikkat çeken dans görüntüsü için Boloğur'dan tuhaf açıklama geldi. İşte Boloğur'ın aşk dedikodularına cevabı.

Ünlü Pop Şarkıcısı Murat Dalkılıç ile evliliklerine son verdikten sonra bambaşka bir insana dönüşen Oyuncu Merve Boloğur'un paylaşımları dikkat çekmeye devam ediyor. İnişli çıkışlı aşk hayatıyla da kendinden söz ettiren Boloğur, şimdilerde Türk pop müziğinin ünlü ismi Emre Kaya ile anılmaya başladı. Geçen günlerde Kaya ile görüntülen Boloğur, "İlişki yok, iş var" açıklaması yapmıştı. Müzik hayatına gireceği konuşulan Boloğur, Kaya ile müzik üzerine çalıştıklarını söyledi.

merve.jpg

EMRE KAYA VE MERVE BOLOĞUR'DAN DİKKAT ÇEKEN DANS

Şarkıcı Emre Kaya'nın arabesk albümü çalışmaları için stüdyosunda ziyaret eden Merve Boluğur, Kaya ile oldukça samimi pozlar vermişti. Kaya ve Boloğur'un bu görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Enerjik ve mutlu olduğu gözlenen güzel oyuncunun el ele göz göze ve derin sohbetler yaparken çekilen fotoğrafları, aşk dedikodularını tekrar gündeme getirmişti. İşkolik olarak bilinen Şarkıcı Emre Kaya ise aşk dedikoduları hakkında sessizliğini korumaya devam ediyor. Kaya normal hayatına ilişkin paylaşımlar yaparken, Boloğur ise Kaya ile dikkat çeken paylaşımlar paylaşıyor. Tüm bunlara rağmen Türk müzik dünyasının en güçlü sesleri arasında olan Nilüfer'in "Sen Mühimsin" şarkısı eşliğinde dans eden ikilinin paylaştığı dans videosu ortaya çıkmıştı.

kaya.jpg

"SETLERDEN BIKTIM"

Yaptığı açıklamalarla magazin dünyasında yer alan Merve Boloğur, bir magazin sayfası tarafından yayınlanan dikkat çeken dans görüntülerine ilişkin hesabından , "Arkadaşım demiştim ya. Aşık olduğumda söylerim" ifadelerini kullanmıştı. Uzun süredir setlere ara veren güzel oyuncu buna ilişkinde çarpıcı bir açıklamada bulundu. Tatil için Çeşme'ye giden Boloğur, "Burada biraz dinleneceğim. Dizi setlerinden artık bıktım. Günde 17-18 saat çalışarak, ömrümü çürütecek biri değilim. Kendime daha rahat bir iş hedefliyorum. Bu yüzden de uzun süre dizi setlerine dönmeyi düşünmüyorum" açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN