Çeçenistan lideri Kadirov'dan yeni iddia: Rusya taktik değiştiriyor, Ukrayna'daki savaş hızlanacak

Çeçenistan lideri Kadirov'dan yeni iddia: Rusya taktik değiştiriyor, Ukrayna'daki savaş hızlanacak

Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgaline destek veren Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Rusya'nın savaşa karşı taktik değişikliğine gittiğini ve bu nedenle savaşın hızlanacağını öne sürdü.

Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgalinin 100. gününde Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Rusya'nın taktik değiştireceğini ve savaşın hızlanacağını söyledi. Kadirov, perşembe günü yaptığı görüşmelerde Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun taktikleri geliştirmeye yönelik planlarını anlattığını söyledi.

Telegram kanalından yaptığı paylaşımda Kadirov, "Bu önlemler saldırı manevralarının etkisini artıracak; bu sayede özel operasyon hızlanacak" ifadelerini kullandı.

Kadirov, taktiklerle ilgili herhangi bir detay paylaşmazken; Rusya Savunma Bakanlığı günlük açıklamalarında bu konuyla ilgili bir doğrulama yapmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN