Düğünden sonra gerdek için hazırlanan damat gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı! Anneli kızlı...

Düğünden sonra gerdek için hazırlanan damat gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı! Anneli kızlı...

Dünyanın en kutsal şeyi evliliktir. Yöreden yöreye değişen evlilik gelenekleri her ülkede farklı tarzda işlenir. Ancak Afrika'da yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı. Düğünden sonra gerek için hazırlanan damat gördüğü manzarayla hayatının şokunu yaşadı. Odaya girer girmez küçük dilini yuttu. Anneli kızlı... Bakın neler olmuş?

Ülkemizde evlenme oldukça önemli ve kutsal bir yapıdadır. Dünyanın her yerinde farklı geleneklerle meydana gelen düğünler bazen ilginç görüntülere sahne olabiliyor. Afrika'da yaşanan son olay ise akıllara durgunluk verdi. Düğünden sonra gerdek için hazırlanan damat karşılaştığı manzara ile hayatının şokunu yaşadı. Odaya girer girmez ilginç bir manzarayla karşı kaşıya kaldı. Sosyal medyada viral oldu.

GÖRENLERİN AĞZI AÇIK KALIYOR

Dünyanın her yerinde evlilik ve düğünlerle ilgili farklı gelenekler uygulanmakta. Herkesin kendine göre bir geleneği mevcut ancak bunu görünce küçük dilinizi yutacaksınız. Afrika'da uygulanan bu gelenek herkesin ağzını açık bırakıyor. Herkes nedenini merak ederken beklenen cevap geldi.

GERDEK İÇİN HAZIRLANAN DAMAT HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Afrika'nın belli başlı bölgelerinde uygulanan bu geleneğe göre düğünden sonra gelin ve damadın odasına gelinin annesi de giriyor. Bunun nedeni ise annesinin kızına tecrübelerini aktarmak ve iki çiftin birbirlerine zarar vermelerini engellemek.

sdvdsv-6.jpg

Bu gelenek Afrika'da o kadar sık uygulanıyor ki, neredeyse herkes tarafından kabul edilen bir kültür haline gelmiş durumda. Gelin ve damatların büyük bir kısmı bu durumu kabul ediyor. Reddedenlerin sayısı ise oldukça az.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN