Galler Prensesi Kate'e yüz yüze protesto: Gülümseyerek karşılık verdi

Galler Prensesi Kate'e yüz yüze protesto: Gülümseyerek karşılık verdi

Eşi Galler Prensi William ile Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ı ziyaret eden Galler Prensesi Kate, tokalaştığı bir kadın tarafından protesto edildi. Kadın, elini sıkarken Prenses Kate'e, "Ülkenizde kalsaydınız daha iyi olurdu" dedi. Prenses ise hiçbir yorum yapmadan gülümseyerek karşılık verdi.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümü ve tahta Charles'ın geçmesiyle birlikte "Galler Prensesi" unvanını alan Kate Middleton, önceki gün Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta eşi Prens William ile birlikte yaptıkları ziyaret sırasında, kent halkından bir kadın tarafından protesto edildi.

Galler Prensesi Kate, yoğunlukla kadınlar ve çocuklarla bir araya geldiği buluşma sırasında, ön saflarda bulunan yeşil hırkalı bir kadınla tokalaştı. Bir yandan Kate'in elini uzun uzun sıkan bir yandan da cep telefonuyla o anları görüntüleyen kadın, kendisine gülümseyen Prenses Kate'e "Sizinle tanıştığıma memnun oldum ama kendi ülkenizde olsanız daha iyi olurdu. İrlanda, İrlandalılara aittir" dedi.

1-007.jpg

PROTESTOYA TEPKİ YAĞDI

Galler Prensesi Kate, bu ilginç protestoya gülümseyerek karşılık verdi ve hiç bir şey söylemeden alandaki diğer kişilerle tokalaşıp selamlaşmaya devam etti.

O anları gösteren video, dün sosyal medyada yayılınca kadının sözlerine bilhassa İngiliz kullanıcılardan birçok tepki geldi. Bir kullanıcı, "Bu saygısız kadın, hoşlanmadığı birini bekleyerek vaktini harcamak yerine evinde otursaydı daha iyi olurdu" yorumunu yaparken başka biri de "Diğer herkes Kate ve William'ı kollarını açarak karşıladı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN