Kraliçe'nin çocukları anneleriyle anılarını anlattı

Kraliçe'nin çocukları anneleriyle anılarını anlattı

Ölümüyle dünya gündeminin zirvesine oturan Kraliçe II. Elizabeth hakkında çocukları Kral III. Charles, Prenses Anne ve Prens Edward; kendileri için özel olan anılarını paylaştı.

Geçtiğimiz Perşembe günü hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in çocukları, anneleriyle geçirdikleri ve unutamadıkları anları BBC’ye anlattı.

KRAL CHARLES'TAN 'TAÇ GİYME TÖRENİ' ANISI

Ülkenin yeni hükümdarı Kral III. Charles, annesinin 1953’teki taht giyme töreni öncesi bir anısını şöyle anlattı:

“Küçükken banyodaydım ve içeri annem girdi, taç giyme töreni öncesi tacını giyme alıştırması yapıyordu. Bunun gibi fevkalade anları hiçbir zaman unutmayacağım.

Her zaman oradaydı. Hangi konu olursa olsun gidip onunla konuşabilirdim. Bu, eksikliğini en çok hissettiğim şeylerden biri olacak.”

1-001.jpgKral III. Charles

Annesi hükümdar olduğunda Kral Charles üç yaşındaydı.

PRENSES ANNE: ANCAK TATİLLERDE BAŞ BAŞA OLABİLİYORDUK

Kraliçe’nin tek kızı Prenses Anne, kamuoyu önünde geçen bir ömürde, baş başa geçen anların çok nadir olduğunu ve genellikle tatillerde bu imkanı bulduklarını anlattı.

72 yaşındaki Prenses Anne “O anlarda çok şey yaşıyorduk ve muhtemelen onun da en çok keyif aldığı anlardı. Çünkü o anlarda sevdiği her şey vardı; kırsal bölgeler, atlar, köpekler, özgürce dolaşmak ve kamuoyunun gözü önünden biraz da olsa uzaklaşmak” dedi.

1-002.jpgPrenses Anne

PRENS EDWARD'DAN 'JAMES BOND' ANISI

Kraliçe’nin en genç oğlu Prens Edward, “muhtemelen film prodüksiyon tarihinde en şaşırtıcı an” olarak tanımladığı anı anlattı; Kraliçe Elizabeth’in 2012 Londra Olimpiyat Oyunları için Olimpiyat Stadı’na gelişi ve öncesinde yayımlanan video.

Videoda Kraliçe Elizabeth, ünlü gizli ajan James Bond’u beş defa canlandıran aktör Daniel Craig ile Buckingham Sarayı’nda buluşuyor.

Köpekleriyle birlikte yürüdükten sonra helikoptere biniyor ve sonrasında da atlayarak Olimpiyat Stadı’na giriş yapıyor.

1-003.jpgPrens Edward

'ÇOK SIRA DIŞI BİR ANDI'

58 yaşındaki Prens Edward o anları şöyle anlattı:

“Daniel Craig, James Bond rolünde Buckingham Sarayı’na girdiğinde herkes Kraliçe’yi kimin oynayacağını merak ediyordu. Ve bir anda gördüler ki aslında Kraliçe kendisini canlandırıyordu.

“Bu çok sıra dışı bir andı çünkü fantastik bir mizahi yönü vardı. Ve annem bunu film yayınlanmadan önce kimseyle paylaşmadı, çekim ekibinin dışında kimsenin haberi yoktu.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN