Olanlar oldu: Baba Vanga bunu da bildi! O virüs uyandı, 2023'te milyonlarca kişi ölecek

Olanlar oldu: Baba Vanga bunu da bildi! O virüs uyandı, 2023'te milyonlarca kişi ölecek

Baba Vanga'nın kehanetlerini bilmeyen yoktur. Söyledikleri kehanetlerinin bir bir ortaya çıkmasıyla popüler olan "Kör Kahin" olarak bilinen Baba Vanga'nın bu kahanetide tuttu. "Buzul altında donmuş bir virüs bilim adamları tarafından uyandırılacak" diyen Baba Vanga bunu da bildi. Korkulan virüs kış uykusundan uyandı. Uzmanlardan peş peşe uyarı geldi, 2023'te milyonlarca kişi bu virüs yüzünden ölecek!

"Kör Kahin" olarak bilenen Baba Vanga'nın kehanetleri tek tek gerçekleşmeye devam ediyor. Korkulan senaryo gerçek oldu, uzmanlar kırmızı alarm verdi. Baba Vanga'nın kehanetleri arasında yer alan "Buzul altında donmuş bir virüs bilim adamları tarafından uyandırılacak" şeklindeki kehaneti de tuttu. Eğer bu virüs yayılarsa 2023'te milyonlarca kişi hayatını kaybedecek. İşte tüm dünyayı kırmızı alarma geçiren o virüs...

BABA VANGA'NIN BU KEHANETİ DE TUTTU

Gözlerindeki körlük nedeniyle "Kör Kahin" olarak bilinen Baba Vanga'nın korkulan kehanetleri bir bir tutmaya devam ediyor. 2022 kehanetleri arasında yer alan 'Zombi Virüs' kehaneti gerçek oldu. Fransız bilim insanları Rusya'nın Yakutya kentindeki Yukechi Alas'taki gölde yaklaşık 50 bin yıldan bu yana uyuyan virüsü uyandırdı.

İNSANLIĞIN SONU GELİYOR!

Çalışmanın başında olan Aix-Marseille Üniversitesi profesörü Jean-Michel Claverie, gördükleri karşısında şoke oldu. Araştırmacılar yaptıkları uyarılarda 'Zombi Virüsün' hayvanlardan ya da hayvan tüketimi ile insanlara bulaşmasının insanlığın sonunu getireceğini belirtti.

kmgfgfgf-87.jpg

Profesör Jean-Michel Claverie öncülüğünde yayınlanan raporda şu ana kadar zombi virüsün insanlara zararı konusunda herhangi bir bilgi olmadığını ancak virüsün tedavisine ilişkin güncel bir verinin de olmadığı ifade edildi.

2023'TE MİLYONLARCA KİŞİ HAYATINI KAYBEDECEK

Şu ana kadar yapılan çalışmalar sonucunda virüsün yayılması durumunda 2023'te milyonlarca kişinin ölebileceği belirtildi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) bu uyarı ile kırmızı alarma geçmiş durumda. Virüsün henüz bir aşı ya da ilaç tedavisi olup olmadığı bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN