Prens Charles ve eşi Camilla efsane diziye konuk oldu

Prens Charles ve eşi Camilla efsane diziye konuk oldu

Neredeyse 40 yıldır İngiliz televizyonlarında ekrana gelen 'EastEnders' dizisi, Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki 70’inci yılının kutlamalarını konu alan özel bölümüne İngiliz tahtının varisi Galler Prensi Charles ve eşi Cornwall Düşesi Camilla'yı konuk etti.

İngiltere'nin en çok izlenen dizilerinden 'EastEnders', Kraliçe II. Elizabeth’in tahttaki 70’inci yılının kutlamaları çerçevesinde bir özel bölüm çekti. Bu özel bölüme İngiliz tahtının varisi Galler Prensi Charles (73) ve eşi Cornwall Düşesi Camilla (74) konuk oldu.

Prens ve eşinin rol aldığı bölüm, kutlamaların yapılacağı 2 Haziran’da yayınlanacak. Çiftin rol aldığı sahneler mart ayında çekildi.

'EN ÖZEL BÖLÜMLERİMİZDEN BİRİ'

Dizinin oyuncuları prens ve düşesle bir arada olmaktan büyük gurur duyduklarını, çok güzel vakit geçirdiklerini söylerken yapımcı Chris Clenshaw, “En özel bölümlerimizden biri bu” dedi.

1985 yılından beri yayınlanan dizinin setini kraliçe 2001 yılında ziyaret etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN