Kraliyet Ailesinin Her Bir Üyesinin Her Yıl Ne Kadar Kazandığını Öğrenin

Kraliyet Ailesinin Her Bir Üyesinin Her Yıl Ne Kadar Kazandığını Öğrenin

Her zaman gündemde kalmayı başaran İngiliz kraliyet ailesinin her adımı merak konusu oluyor. Yaptıkları her şeyle gündemde olan aile üyelerinin kazançları da merak konusu. Haberimizde kraliyet ailesinin üyelerinin her yıl ne kadar kazandığını açıkladık.

Her attığı adımları an be an takip edilen kraliyet ailesinin kazançları da merak konusu oldu. Gündemden düşmeyen İngiliz kraliyet ailesinin merak edilen kazançlarını haberimizde sizler için paylaştık.

kralice-elizabeth-tahti-birakiyor-1644230764.webp

KRALİÇE ELİZABETH - 550 MİLYON DOLAR

Kraliçe Elizabeth tahtta geçirdiği 60 yıl boyunca çok büyük paralar biriktirmişti. Bu sadece onun maaşını sübvanse eden İngiliz vergi mükellefleri yüzünden değildi; aynı zamanda onun toprakları yüzündendi. Bölgesinde birkaç pahalı konutu vardı, ancak en sevdiği 140 milyon dolarlık giriş yolu Balmoral Kalesi idi.

1617972214732-kimdir.jpg

PRENS PHİLLİP, EDİNBURGH DÜKÜ - 20 MİLYON DOLAR

Kraliçenin eşi Edinburgh Dükü Prens Philip, öldüğünde 97 yaşındaydı. Geliri, Kraliçe adına her yıl ona yaklaşık 442.000 dolar ödeyen sorumluluklarından geliyordu. Devlet ziyafetleri, yurt dışı gezileri ve parlamentonun devlet açılışının tümü maaşına dahil edildi. Hizmetinin son yıllarında istifa etti. Artık birikimiyle iyi bir şekilde yaşayabiliyordu.

wtwlrfjmiuo8fjlm4zngng.webp

GALLER PRENSİ CHARLES – 100 MİLYON DOLAR

Ülkelerinin gelecekteki Kralı Galler Prensi Charles'ın net değeri 100 milyon dolardı. Tahta geçer geçmez geliri fırlayacaktı. Çünkü kraliçenin mülkünün tek varisi olacaktı. Öte yandan, kraliçenin servetine güvenmiyordu. Kendi çıkarları, işleri ve gayrimenkulleri vardı. O ve arkadaşları bir araya geldiğinde, girişimlerinden dolayı sorun olmazdı.

camilla-8gil-cover.jpg

CAMİLLA, CORNWALL DÜŞESİ – 5 MİLYON DOLAR

Prens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla. Kraliyet ailesinin en sevilen üyesi olarak Diana'nın yerini alan oydu. Ancak, yeni kraliyet statüsüne alıştı ve insanların kalbini kazandı. Prens Charles ona o kadar hayrandı ki, evlilik öncesi bir anlaşmayı kabul etti. Yine de, kendi parası olmadığı anlamına gelmiyordu. Kraliyet ailesinin bir üyesi olmamasına rağmen lüks bir varlığı vardı.

60b3755e55428203b03a0153.webp

CAMBRİDGE DÜKÜ PRENS WİLLİAM - 40 MİLYON DOLAR

Tahtın haleflerinden biri Cambridge Dükü Prens William'dı. Ancak, büyük miktarda para toplamak için tahta oturana kadar beklemek istemedi. Serveti, miras ve aylık ödenek de dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan geldi. İngiliz vergi mükellefleri için yaptığı çalışmalardan elde ettiği birleşik maaşla, büyük miktarda para biriktirdi ve zengin bir geleceğin Kralı olmasını sağladı.

84621.jpg

KATE MİDDLETON, CAMBRİDGE DÜŞESİ - 10 MİLYON DOLAR

Cambridge Düşesi Kate Middleton, Prens William'ın sevimli karısıydı. Kraliyet ailesinde yeniydi ama çabucak uyum sağladı. Zenginliği sadece sorumluluklarından değil, aynı zamanda ailesinin işinden de geliyordu. Biraz para kazandığı Parti Parçaları ailesine aitti.

3080140-810x458.jpg

PRENS HARRY, SUSSEX DÜKÜ - 25 MİLYON DOLAR

Sussex Dükü Prens Harry, bir playboy olarak ve son zamanlarda kraliyet görevlerinden ayrılmasıyla tanınıyordu. Serveti, annesinin mirasının bir sonucu olarak geldi. Gelirinin bir kısmını sadece mirasından değil, iş ve yatırımlarından da elde etti. Eşi Megan Markle, kraliyet görevlerine ailelerine odaklanmak için ara vermeye karar verdi. Bu, finansal olarak kendi kendilerine yeterli oldukları anlamına gelir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN