The Crown'ın yapımına ara verildi

The Crown'ın yapımına ara verildi

Kraliçe 2. Elizabeth'in hükümdarlığını konu alan Netflix dizisi The Crown'ın 6. sezonunun yapımı, Kraliçe'nin ölümünün ardından durduruldu. 6. sezonda Prens Harry'yi oynaması için Rufus Kampa, Prens William'ı oynaması için de Ed McVey seçilmişti. Sezon hakkında ayrıntılar bilinmese de bu oyuncu seçimlerinden Prenses Diana öldükten sonra, 2000'lerin başının işleneceği tahmin ediliyordu.

Kraliçe 2. Elizabeth'in hükümdarlığını konu alan Netflix dizisi The Crown'ın 6. sezonunun yapımı, Kraliçe'nin ölümünün ardından durduruldu.

Haberi dizinin yaratıcısı Peter Morgan'a yakın kaynaklar doğrularken, Netflix'ten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Kraliçe 2. Elizabeth'in hükümdarlığını konu alan Netflix dizisi The Crown'ın 6. sezonunun yapımı, Kraliçe'nin ölümünün ardından durduruldu.

The Crown'ın 5. sezonu kasımda yayımlanmaya başlayacak fakat Kraliçe 2. Elizabeth'in vefat haberinin ardından oyuncu seçimleri yeni tamamlanan 6. sezonun yapımına ara verilecek.

6. sezonda Prens Harry'yi oynaması için Rufus Kampa, Prens William'ı oynaması için de Ed McVey seçilmişti. Sezon hakkında ayrıntılar bilinmese de bu oyuncu seçimlerinden Prenses Diana öldükten sonra, 2000'lerin başının işleneceği tahmin ediliyordu.

Kraliçe 2. Elizabeth, dizi hakkındaki görüşlerini hiç dile getirmemişti.

Dizinin ilk sezonunda Kraliçe'yi canlandıran Claire Foy ise bir sonraki yıl "diziyi izleme fikrinden nefret ettiğini" söylemişti. Foy, gerçek bir insanı oynamanın rahatsız ediciliğinden bahsetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN