Yapışık ikizler herkesin merak ettiği soruları yanıtladı! Biri ölürse diğeri ne olacak? İlişkilerini nasıl yaşarlar?

Yapışık ikizler herkesin merak ettiği soruları yanıtladı! Biri ölürse diğeri ne olacak? İlişkilerini nasıl yaşarlar?

Birçok kez duyduğunuz yapışık ikizlerin nasıl yaşadıklarını hiç merak ettiniz mi? Nasıl ilişkiler yaşadıklarını, nasıl yediklerini, nasıl ayrıldıklarını... Birçok soru varken iki kız kardeş birçok soruyu sosyal medya hesabından yayınladı. Peki yapışık ikizler nasıl uyur? Yapışık ikizlerden biri ölürse diğerine ne olur?

23 yaşındaki yapışık ikizler Carmen ve Lupita Andrade, benzersiz yaşamlarını ve birlikte geçirdikleri zorlu yolları açık bir şekilde paylaşarak dikkatleri üzerlerine çekti. Organları ve belden aşağı uzuvları ortak olan bu ikizler, "biz hala iki farklı insanız" diyerek kendi kimliklerini vurguladı.

Conjoined Twin Sisters Lupita and Carmen Andrade: What We Want You To Know

'BİRİMİZ UYANIK BİRİMİZ UYKUDA OLABİLİYORUZ'

MailOnline'ın haberine göre, aynı vücutta yaşayan ve aynı kan dolaşımını paylaşan Carmen ve Lupita, doğduklarında doktorlar tarafından birkaç gün yaşayabilecekleri söylenmişti. Ancak, bu inanılmaz ikizler yaşamlarını sürdürmeye devam ediyorlar ve hatta TikTok üzerinden milyonlarca kişiye ulaşarak hikayelerini paylaşıyorlar.

Carmen ve Lupita, "Birimiz uyanık, birimiz uykuda olabiliyoruz. İki ayrı beynimiz olduğundan, birimiz yorgunken diğeri olmayabiliyor" diyerek kendi yaşam deneyimlerini anlattılar.

BİRİNİZ ÖLÜRSE NE OLACAK?

En çok merak edilen "Biriniz ölürse diğeri ne yapacak?" sorusuna Carmen şu şekilde yanıt verdi: "Ortak bir kan akışını paylaşıyoruz, dolayısıyla eğer birimiz ölürse eninde sonunda sepsis (kan zehirlenmesi) devreye girecek ve saatler veya günler içinde diğerimiz de ölecek"

Carmen'ın Daniel adında bir erkek arkadaşı olduğunu ve üç yıldır birlikte olduklarını belirterek "Yapışık ikiz olduğum gerçeğini hiçbir zaman saklamaya çalışmadım, bu da fetişi olan erkeklerden çok sayıda mesaj almama neden oldu. Daniel durumumla ilgili hiç soru sormadı. Sosyal kaygım var ve son dakikada randevularımı iptal etmek zorunda kaldığım oldu ama onunla buluşmaya giderken kendimi sakin hissettim" dedi.

Carmen And Lupita Andrade Wikipedia And Age

YAPIŞIK İKİZLER ÇOCUK SAHİBİ OLABİLİR Mİ?

Ancak, her ikizde de endometriozis ve pelvik ağrıları olduğunu belirten Carmen, tıbben çocuk sahibi olamayacaklarını ve Daniel ile böyle bir isteklerinin olmadığını ifade etti. Ayrıca, bağımsızlıklarını özlemediklerini ve birbirlerine olan bağlarının gücünü vurgulayarak, "Tüm hayatımız boyunca yapışıktık, bu yüzden bağımsızlığımızı özlemiş değiliz. Şimdiye kadar bildiğimiz tek şey bu, değil mi?" ifadesini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN