Altını olanlar dikkat: Seçim gecesi büyük vurgun yapacaklar! İslam Memiş'ten çarpıcı altın yorumu

Altını olanlar dikkat: Seçim gecesi büyük vurgun yapacaklar! İslam Memiş'ten çarpıcı altın yorumu

Altın fiyatlarına dair isabetli yorumlarıyla dikkat çeken finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, 14 Mayıs genel seçimlere dair flaş açıklamalarda bulundu. "Seçim gecesi büyük vurgun yapacaklar" diyen ünlü ekonomist, "Çok batan olacak" dedi. İşte, İslam Memiş seçim ve altın yorumları...

14 Mayıs 2023 genel seçim tarihine sayılı günler kala finans piyasası çalkalanmaya devam ediyor.

Her dönem en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altının akıbetiyle ilgili finans piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten kayda değer tahminler geldi. Elinde altın bulunanlara uyarıda bulunan Memiş, "Çok batan olacak" dedi.

Seçimin ekonomiyi yakından etkileyeceği tahmin edilirken birçok kişi, elindeki nakit parayı farklı yatırım araçlarında değerlendirmek istiyor.

Vatandaşlar, yatırımını altından yana kullanırken son dönemde altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor.

2022/09/20/islam-memis-155803.jpg
İslam Memiş

"SEÇİM GECESİ BÜYÜK VURGUN YAPACAKLAR"

Sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan İslam Memiş, şu bilgileri paylaştı:

"Dün 20,50'den $ alan şu an 20,30. Dün 1.380'den gram alan şuan 1.360 son 2 hafta. Bu iki hafta içerisinde algıyla varlıklarına yön veren, kumar oynayan ya batacak ya da çıkacak.

Çok kumar oynayan olacak. Çok batan olacak. Hadi hayırlısı. Bakalım batanlar suçu kimde arayacak? Çok merak ediyorum. Zengin olan kendinden bilir, batan kimden bilir?

Seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar çok olacak ki, özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz. Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak.

"DÜŞMANLARINIZ İNTİKAM ALACAK"

Çok intihar edenler olacak. 'Yapmayın, etmeyin'ler bir şey ifade etmeyecek. Malınızı, canınızı alanlar şampanya patlatarak kutlama yapacaklar! Ya kumar oynayanlar ne yapacak? Yuvasından, malından, canından olacaklar.

Sanal kumarhaneler, kampanya başlattı. Sanal kumarhaneler, pozisyon ayarladı. Sanal kumarhaneler, ipini hazırladı. Cellat hazır, kurbanını bekliyor. 2 hafta sonra ipin kurbanları kimmiş göreceğiz. Bugün celladına aşık olmuşların yürüyüşünü izliyoruz. Yarın ise göz yaşlarını.

Bugün o kurbanları gaza getiren, o masaya oturtan, ipe götüren seçimden sonra diyecek ki 'Bak borcundan dolayı intihar etmiş, vah vah.' Düşmanlarınız böyle intikam alacak. Uyanık olun. Ya da olmayın, siz bilirsiniz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN