Bankkart sahiplerine müjde! 2000 TL hesaplara tanımlandı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Bankkart sahiplerine müjde! 2000 TL hesaplara tanımlandı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin

Türkiye'nin en köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası müşterilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mart ayı itibariyle kampanyalarına yenisini ekleyen Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine tamı tamına 2000 TL hediye verileceğini duyurdu. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında kampanyaya katılım sağlayan Bankkartlılara 2.000 TL hediye verileceği duyuruldu. Mart ayı itibarıyla kampanyalarına yenisini ekleyen Ziraat Bankası birçok kişinin de dikkatini çekiyor. Ziraat Bankası kampanya detayları hakkında araştırmalar devam ederken biz de kampanya detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

BANKKART KAMPANYA DETAYLARI

Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliği bulunan kişiler Tatilbudur'da yapılacak tek seferde 7.500 TL-12.499 TL aralığındaki peşin ve taksitli harcamalarında 750 TL Bankkart Lira, 12.500 TL-19.999 TL aralığındaki peşin ve taksitli harcamalarında 1250 TL, 20.000 TL ve üzerindeki peşin ve taksitli harcamalarında ise 2000 TL Bankkart Lira kazanabilecek.
Ziraat Bankası tarafından sağlanan kampanya 1-31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya bu ya katılım sağlamak için Bankkart mobil uygulaması üzerinden ya da bankkart.com.tr adresi üzerinden katılım sağlanabileceği gibi SMS ile de katılım sağlanabilmektedir.

bankkart.jpg

SMS İLE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından Mart ayına özel yapılan kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler SMS ile başvuru yapabilmektedir. Bankanın kayıtlı olduğu cep telefonu üzerinden TATILBUDUR yazıp 4757’ye SMS atarak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

bankkart-kullanim.jpg
BANKKART KAMPANYA KOŞULLARI

  • Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor.
  • Kampanya kapsamında Bankart Lira kazanmak isteyen kişilerin alışverişlerinin mutlaka Bankkart POS cihazı üzerinden yapılması gerekiyor.
  • Kazanılan Bankkart Liralar ise 7 Nisan 2023 tarihinde hesaplara yüklenecek. Bankkart Liraların son kullanım tarihi ise 10 Mayıs 2023 olarak belirtildi. Belirlenen tarihe kadar kullanılmayan Bankkart Liralar ise 11 Mayıs 2023 tarihinde geri alınacak.
  • Kampanya müşteri bazında yapılırken her müşteri ödülden yalnızca bir kez yararlanabiliyor.
  • Kampanya kapsamında kazanılacak ödül en fazla 2.000 TL olarak belirlendi.
  • Uçak bileti alımları Bankkart Lira kampanyası kapsamında yer almıyor.
  • Ek kart ile gerçekleştirilen harcamalar asıl kart sahibi müşterilerin harcamalarına dahil edilmektedir.
  • Kampanya kapsamında bireysel kartlar ile yapılan harcamalar geçerli olmaktadır.Ön provizyon işlemleri, Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ile yapılan işlemler ve Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında tanımlanan Bankart Liralar iptal ya da iade işlemleri sonucunda geri alınır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN