Bayram sevinci üniversitelere erken geldi! Tüm öğrencilere verilecek! Bayram harçlıkları yolda

Bayram sevinci üniversitelere erken geldi! Tüm öğrencilere verilecek! Bayram harçlıkları yolda

Bayram öncesi üniversite öğrencilerine sevindiren açıklamalar peş peşe geldi. Binlerce öğrenci bu haberle sevinçten havalara uçacak. Emekli vatandaşlara verilen Bayram ikramiyeleri bu kez de üniversite öğrencilerine geliyor. İşte bayram harçlığı detayları…

Nisan ayı ile birlikte öğrencileri sevindiren açıklamalar da peş peşe geliyor. Sabah’da yer alan haber doğrultusunda seçim öncesinde öğrencilerin de yüzünü güldürecek bir konu üzerinde çalışmalar başlatıldı. Emekli vatandaşlara verilen ikramiyelerin üniversite öğrencilerine de verilebileceği belirtirdi. 1000 TL tutarında ödeme yapılacağı belirtilirken konu hakkındaki detaylarda araştırılıyor. İşte bayram harçlığı detayları…

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İKRAMİYE VERİLECEK Mİ?

2023 yılı itibariyle ödemelere yapılan zamlar da en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. Emekliye ikramiyelerinin yanı sıra üniversite öğrencilerine de 1000 TL bayram harçlığı verilebileceği söyleniyor. Bayram harçlığı ödemeleri hakkında net bir açıklama yapılmadı.

burs-basvuru.jpg

YÖK MÜJDEYİ VERDİ

Öğrencilerin yüzünü güldürecek bir açıklamada Yüksek Öğretim Kurumu’ndan geldi. Burs ödemeleri hakkında önemli bir duyuru yapan YÖK lisans destek bursunun 1000 TL'den 1875 TL'ye yükseldiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN