Benzin ve motorinde zam üstüne zam! Sürücüler küçük dilini yutacak, 15 Şubat güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorinde zam üstüne zam! Sürücüler küçük dilini yutacak, 15 Şubat güncel akaryakıt fiyatları...

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve ekonomik sıkıtılar ile birlikte akaryakıt fiyatlarında dalgalanmalar devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar sürücülerin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Her sabah zam veya indirim haberiyle uyanan sürücüler için akaryakıt fiyatlarını kontrol etmek rutin haline geldi. Peki, 15 Şubat güncel benzin ve motorin fiyatları nedir? İşte tüm detaylar...

Akaryakıt fiyatları değişti!

Benzin ve motorin fiyatlarında zam üstüne zam yapılmaya devam ediliyor. Benzin ve motorin fiyatlarındaki dalgalanmalar araç sahiplerine isyan ettirdi. Düşüyormuş gibi görünen akaryakıt fiyatları bir sonraki gün tekrardan yükselebiliyor.

Ülkemizde yaşanan enflasyon ve ekonomik sıkıntılar eşliğinde sürekli olarak artan döviz ve brent petrol varil fiyatı akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Ayriyeten son zamanlarda meydana gelen küresel olayların da etkisi oldukça büyük.

Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş ile birlikte dünya ekonomisi etkilenirken daha öncesinde yer alan pandemi döneminde de ekonomiye büyük bir darbe vurulmuştu. Ateş pahası olan akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz hafta indirim gelmişti. Fakat bulunduğumuz hafta tekrardan zamlanan akaryakıt fiyatları sürücünün hevesini kursağında bıraktı.

ob-33dddd-reprogrammation-alternative-meilleure.jpg

Benzin ve motorinde zam!

Brent petrol varil fiyatında ve dolar kurunda yaşanan inişler ve çıkışlar üzerine ülkemizde yer alan akaryakıt fiyatlarında da değişiklik görülüyor. Geçtiğimiz hafta brent petrol varil fiyatındaki düşüş ile birlikte indirime gidilirken bulunduğumuz haftada dolar ve brent petrol varil fiyatında artış görüldü. Yaşanan artış ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarında zam yapıldı.

Benzin ve motorin fiyatlarına gelen zam haberi ile birlikte sürücüler isyan bayraklarını çekti. Benzinin litre fiyatına 1 lira 9 kuruş zam yapılırken motorinin litre fiyatına ise 1 lira 21 kuruşluk zam yapıldı.

1400x1050benzin-ve-mazota-yeniden-zam-geldi-02-02-2022.jpg

15 Şubat güncel akaryakıt fiyat listesi!

İstanbul

İstanbul Anadolu Yakası benzin fiyatı: 20,84 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin fiyatı: 21,20 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin fiyatı: 20,89 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin fiyatı: 21,25 TL

Ankara

Ankara Benzin fiyatı: 21,14 TL

Ankara Motorin fiyatı: 21,54 TL

İzmir

İzmir Benzin fiyatı: 21,06 TL

İzmir Motorin fiyatı: 21,60 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN