Bitcoin'de sert düşüş! Yüzde 15'ten fazla değer kaybı yaşadı

Bitcoin'de sert düşüş! Yüzde 15'ten fazla değer kaybı yaşadı

Son olarak Orta Amerika ülkesi El Salvador'un resmi para birimi olarak kabul ettiği Bitcoin, piyasada yüzde 15'den fazla değer kaybına uğradı. Direnç noktasından toparlanmaya başlayan Bitcoin son olarak 47 bin dolardan işlem görüyor.

Temmuz ayının ortasından itibaren yükseliş trendine giren ve dün 52 bin doları geçen Bitcoin, bugün akşam saatlerinde gelen satışın ardından yüzde 15'ten fazla kayıpla 43 bin dolara kadar geriledi. Bu sert düşüşün ardından kısmen toparlanan kripto para, 47 bin bandında seyrediyor.

Bitcoin, düne göre yüzde 15'ten fazla kayıpla 43 bin 179 dolara geriledi. Temmuz ayından beri yükseliş trendinde olan ve 52 binleri geçen Bitcoin'in sert düşüşü yatırımcıları meraklandırdı.

Bitcoin'in değerindeki artış, Twitter ve Reddit'de El Salvador'un Bitcoin kanununu desteklemek için başlatılan kampanya sonrasında olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN