Bu şehirde yaşayanlar bayram edecek! Başvuru yapana karşılıksız alacak! PTT’den 135 TL ödeme!

Bu şehirde yaşayanlar bayram edecek! Başvuru yapana karşılıksız alacak!  PTT’den 135 TL ödeme!

Bakanlıklar tarafından açıklamalar peş peşe gelirken 11 şehri ilgilendiren önemli bir karara imza atıldı. Yapılan ödemeler hakkında araştırmalar devam ederken destek ödemesi detayları belli oldu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında dekar başına ödeme yapılacağı aktarıldı. Açıklamalar Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından duyuruldu. Çiftçilere yönelik yapılan destek ödemeleri hakkında araştırmalar devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


DEKAR BAŞINA ÖDEME YAPILACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yapılan destek ödemeleri hakkında araştırmalar devam ediyor. Aksaray, Ankara, Eskişehir, Hatay, Karaman, Kırşehir, Konya, Mardin, Nevşehir, Niğde ve Şanlıurfa’da ödeme yapılacağı belirtirken 11 il ve 52 ilçede dekar başına 135 TL destek verileceği duyuruldu.
tarim-1.jpg

11 ŞEHRE 135 TL DESTEK

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde yapılacak destek ödemeleri hakkında açıklamalar Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’den geldi.Bakan Kirişçi açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

tarim-bakanligi-1.jpg
"Su kısıtı olan 11 il ve 52 ilçede, 2023 yılında yağlık ayçiçeği ekiminde yerli sertifikalı tohum kullanan çiftçilerimize dekar başına 135 TL destek verilecek"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN