Doğalgaz faturası ödemeye son! Doğalgaz faturası destek ödemesinde rekor artış... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi

Doğalgaz faturası ödemeye son! Doğalgaz faturası destek ödemesinde rekor artış... Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi

Kış mevsiminin gelmesiyle endişelenen vatandaşlara müjdeli haber geldi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısa bir süre önce doğalgaz desteğine rekor zammı duyurdu! Kabine Toplantısı'nın ardından destek ödemelerinde yeni rakamları paylaştı! İşte zamlı doğalgaz desteği...

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılarla beraber doğalgaz ödemelerinde zorlanacak vatandaşlara ilaç gibi gelecek destek açıklaması paylaşıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın hemen ardından doğalgaz desteğinde gidilen düzenlemeyi duyurdu. Destek ödemelerine gelen rekor zam, endişeli vatandaşın yüreğine su serpti.

DOĞALGAZ FATURASI ÖDEMEYE SON

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan doğalgaz desteği güncellendi. Hane başında yıllık 900 TL ile 2500 TL arasında ödeme yapılıyordu. Kabine Toplantısı'nın ardından doğalgaz fatura desteğine rekor zam açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjdeli haberi tüketicilerle paylaştı.

DOĞAGAZ DESTEĞİNDE REKOR ZAM

Doğalgaz desteğinde düzenlemenin ardından yıllık tutar 900 TL ile 2000 TL'den zamlanarak 1500 TL ile 3 bin 500 TL'ye yükseldi. Ödemeler kış dönemi kapsamında 8 ay boyunca yapılacak. Bu kapsamda aylık doğalgaz desteği ödemesi 112 TL ile 312 TL'den zamlanarak 188 TL ile 438 TL arasında güncellendi. Doğalgaz desteği bölgeden bölgeye değişmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN