Dolar ve Euro fiyatları ne kadar? 26 Haziran Dolar ‘Bullard’ın ardından güçlendi

Dolar ve Euro fiyatları ne kadar? 26 Haziran Dolar ‘Bullard’ın ardından güçlendi

Dolar ve Euro fiyatlarının 26 Haziran Çarşamba sabahı ne durumda olduğu piyasalar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda iç ve dış piyasadaki gelişmelere bağlı olarak seyir izleyen dolar fiyatları, Bullard’ın yorumlarının ardından güçlendi. Peki dolar şu an ne kadar? Euro kaç TL? İşte 26 Haziran Çarşamba güncel döviz fiyatları…

En son Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran’da 800 bin farkla kazanmasının ardından 5,76 TL’lere kadar gerileyen dolar fiyatlarının 26 Haziran Çarşamba sabahı ne kadar olduğu sorgulanıyor. Dolar kuru, Bullard ve Powell’ın açıklamalarının ardından Asya işlemlerinde güçlenirken, euronun da şu an kaç TL olduğu araştırılıyor. Peki dolar bugün ne kadar? Döviz fiyatları güncel durumu nasıl? Euro ne durumda? İşte dolar ve Euro ile ilgili aradıklarınız…

DOLAR POWELL VE BULLARD’IN AÇIKLAMALARININ ARDINDAN GÜÇLENDİ

Dolar kuru, St. Louis Fed Başkanı James Bullard ve Fed Başkanı Jerome Powell’ın para politikasına ilişkin açıklamalarının ardından Asya'daki işlemlerde güçlenme eğilimi sergiledi. Bullard mevcut durumun 50 baz puanlık faiz indirimini gerektirmediğini dile getirirken Powell ise Salı günü New York'ta Dış İlişkiler Konseyi'ndeki açıklamalarında Amerika Birleşik Devletleri ekonomisinde risklerin yükseldiğini ve bu durumun daha düşük bir faiz için zemin hazırladığını ifade etti.

DOLAR VE EURO NE KADAR?

Amerika Birleşik Devletleri dolarının en önemli piyasa parası karşısındaki değerini ölçen Bloomberg Dolar Spot Endeksi sabah saat 08:50'de yüzde 0,9 artıda 1,188.62 puan oldu. Dolar/yen paritesi yüzde 0.22’lik artışla 107.43 seviyesinden işlemlerini sürdürdü. Dolar fiyatları, şu an için 5,79 TL seviyesinde işlem görürken, Euro ise 6,58 TL civarında alıcı buluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN