Dünyanın en çok satan elektriklisi Egea'dan biraz pahalı! Türkiye satış fiyatı açıklandı duyanlar kulaklarına inanamadı

Dünyanın en çok satan elektriklisi Egea'dan biraz pahalı! Türkiye satış fiyatı açıklandı duyanlar kulaklarına inanamadı

Akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası araç sahipleri normal otomobiller yerine elektrikli otomobillere yönelmeye başladı. Son dönemde elektrikli otomobillere talep hızla artarken gelen son dakika haberi sürücüleri heyecana boğdu. Otomobil sektörünün uzman isimlerinden Emre Özpeynirci güzel haberi duyurdu. Dünyanın en çok elektrikli araç satan markası Çinli BYD, Türkiye'de ilk modeli olan C-SUV sınıfındaki ATTO 3'ün fiyatını açıkladı. Rakamı duyanlar kulaklarına inanamadı!

Elektrikli araç almak isteyenler dikkat! Akaryakıt fiyatlarındaki sert yükseliş sonrası sürücüler benzinli otomobil yerine elektrikli otomobillere yönelmeye başladı. Bu süreçte tüketiciler ucuz otomobil almak için kampanyaları yakından takip ederken uzman isim Emre Özpeynirci'den güzel haber geldi. Dünyanın en çok elektrikli araç satan markası Çinli BYD, Türkiye'ye özel kampanyasını duyurdu. Daha önce satışa çıkaracağını öne süren ATTO 3 modelleri satışa sunuldu. Fiyatlarını görenler ise şok geçirdi. Egea'dan biraz pahalı! Rakamı duyan bayilere akın ediyor. İşte en ucuz elektrikli otomobil modelleri...

Dünya genelinde artan akaryakıt fiyatları vatandaşları elektrikli otomobillere yöneltmiş durumda. Sürücüler ucuza elektrikli otomobil almak için dev markalar tarafından yapılan kampanyaları takip ederken gelen son dakika haberi yüzleri güldürdü. Bu fiyata bu aracı almanız imkansız.

DÜNYANIN EN ÇOK SATAN ELEKTRİKLİ ARACI! SATIŞA ÇIKTI STOKLAR SINIRLI

Elektrikli araçlara yönelim hızla artamaya devam ederken piyasanın nabzını tutan Emre Özpeynirci'den müjdeli haber geldi. Daha önce paylaşımda bulunan ve dünyanın en çok elektrikli araç satan markası Çinli BYD'nin ATTO 3 modeli ile ilgili paylaşımda bulunan Özpeynirci, "Dünyanın en çok elektrikli araç satan markası Çinli BYD, daha önce de belirttiğim üzere Türkiye'ye ATTO 3 modeliyle giriyor. Satışlar kasım ayında başlayacak ve son 2 ayda 1500 adet gelecekmiş. Eğer kurda bir sıçrama olmazsa ilk modeli %50 ek Çin vergisine rağmen %10'luk ÖTV dilimine sokmak istiyorlar. 2024'ün ilk çeyreğinde ise SEAL ve HAN modelleri gelecekmiş." demişti.

hghggh-2023-10-31t161610-020.jpg

TÜRKİYE SATIŞ FİYATI AÇIKLADNI: FİYATI GÖREN BAYİLERE KOŞUYOR

Emre Özpenirci'nin açıklamaları sonrası vatandaşlar ATTO 3'ün satışa çıkıp çıkmadığını araştırmaya başladı. Beklenen haber ise geldi. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Emra Özpeynirci, ATTO 3'ün satış fiyatını açıkladı. Özpeynerci yapmış olduğu açıklamada, "Çinli BYD'nin Türkiye'de ilk modeli olan C-SUV sınıfındaki Atto 3'ün fiyatı 1 milyon 590 bin TL olarak açıklandı..." dedi.

ATTO 3'ÜN ÖZELLİKLERİ NELER?

BYD ATTO 3, dış tasarımı kadar iç tasarımıyla da farklı olduğunu ilk bakışta hissettiriyor. Teknolojik ve şık detaylara sahip geniş iç hacmi ile dikkati çeken otomobilin kabini spor ve müzik temalarından ilham alınarak tasarlandı.

Kabini çevreleyen, ön ve arka kapıya uzanan beyaz hatlar, otomobilin iç tasarımına daha kaslı bir görünüm katıyor. Havalandırma ızgaraları, ağırlık plakalarına benzetilirken farklı kapı açma kolları da spor aletlerine gönderme yapıyor.

hhggh-22.jpg

Orta konsolda ise koşu bandından esinlenilen bir tasarım öne çıkarken, otomobilin vites kolu ise kettlebell şekline sahip. Ön ve arka kapı içlerinde yer alan kırmızı detaylar, gitar telleriyle özdeşleşiyor. Tam elektrikli BYD ATTO 3, elektrikli dönebilir 15,6 inç multimedya ekranı ve şık direksiyonuyla dinamik bir sürüş deneyimi sunuyor. Buna ek olarak BYD ATTO 3'te yer alan spor vegan deri ön koltuklar şıklık ve rahatlık sunuyor.

Direksiyon önünde yer alan ve direksiyon kolonuna entegre 5 inçlik dijital gösterge paneli yer alıyor. Sürüş deneyiminin merkezinde yer alan elektrikli dönebilir 15,6 inç multimedya ekranı, isteğe göre dikey ya da yatay olarak kullanılabiliyor.

Yüksek çözünürlüklü dokunmatik multimedya ekranı, Android Auto ve Apple CarPlay dahil olmak üzere bağlantı özellikleriyle birlikte sezgisel ve kolay bir kullanım sağlıyor. Araç özelliklerinin dokunmatik ekran ve fiziksel düğmelerin kombinasyonuyla birlikte yönetilebilmesi, her yol şartında pratik ve güvenli bir kullanım sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN